Bogdan Vlãdãu lanseazã videoclipul „Love Is In The Air”

  0
  Dragostea este în aer și nu spunem doar noi acest lucru, pentru cã se apropie ziua de 14 februarie, ci și artistul Mango Records – Bogdan Vlãdãu.  Fostul concurent al emisiunii „Burlacul” a lansat videoclipul noului sãu single Love Is In The Air.  Piesa are un sound total diferit fațã de ceea ce eram obișnuiți sã auzim în muzica lui și va deveni, cu siguranțã, preferata tuturor îndrãgostiților.
   
  Filmãrile videoclipului au avut loc în București și regia poartã semnãtura lui Gabriel Hennessey, despre care Bogdan ne-a declarat urmãtoarele: „A  fost senzațional! Eu am lucrat de multe ori cu Gabi, ca fotograf, dar am descoperit o nouã laturã a talentului sãu când am vãzut de ceea ce este în stare ca regizor. Despre Love Is In The Air (compusã de Dorian Oswin) pot sã spun cã este o piesã care surprinde perfect starea de îndrãgostire, într-o formã pe care îmi doresc, sincer, sã o mai simt. Am transpus acest lucru și în povestea clipului, unde personajul feminin, interpretat de Marie Damian (MRA), este o personificare a muzei mele – himera pe care o vãd pretutindeni, dar nu apuc sã o ating”.
   
  Sã ducem, așadar, dragostea la un nou nivel, prin intermediul muzicii lui Bogdan Vlãdãu și sã ne lãsãm purtați în atmosfera romanticã a videoclipului Love Is In The Air.