Catalin Josan feat. La Differenza – „D’Estate”

  0
  Catalin Josan, artistul roman care a cucerit topurile italiene si-a imprumutat vocea pentru noul single „D’Estate„, al trupei La Differenza.Dupa succesul de care s-au bucurat piesele cantaretului roman in Italia, mai multi artisti din peninsula l-au solicitat pentru diverse colaborari muzicale.
       
  Primul POP-STAR din Est, dupa cum l-au supranumit italienii pe Catalin Josan,  a ales sa faca un featuring cu trupa La Differenza, una din cele mai importante trupe POP-ROCK din industria muzicala de acolo. „Muzica italiana are un sound usor de recunoscut, pana si interpretarea are o amprenta speciala. Trupa La Differenza a pastrat aceste particularitati. A fost o onoare si o provocare sa le cant pentru prima data fanilor si in limba italiana”.
   
  Catalin Josan a fost plecat pentru cateva zile, la inceputul lunii iulie, in Italia pentru a sustine un concert si pentru a participa la filmarile videoclipului pentru piesa „D’Estate”.
   
  Catalin Josan a devenit cunoscut in Italia in urma cu doi ani, atunci cand a lansat pe plan international piesa „Don’t Wanna Miss You”.
   
  Primul single al cantaretului roman lansat in Italia a inregistrat un real succes, fiind difuzat in heavy rotation pe toate posturile nationala de radio si TV. Piesa „Don’t wanna miss You” a fost folosita si pentru o campanie publicitara Vodafone, ulterior Catalin Josan primind si un disc de aur.