Cele mai scunde celebrități internaționale

0

Chiar dacă nu se observă pe micile ecrane, există o mulțime de celebrități scunde la Hollywood. Chiar dacă multe dintre acestea se mențin subțiri pentru a ascunde adevărata lor statură în fotografii, viața reală nu minte. Ați crede că unele dintre aceste celebrități au doar 1.52 metri înălțime? Cu toate acestea, este evident că lucrurile mari vin în pachete mici, deoarece unele dintre aceste superfemei valorează pâna la 100 de milioane de dolari. Desigur, aceste doamne drăguțe poartă tocuri pentru ca oamenii să nu stie adevărata lor înălțime. Dar, am făcut niște săpături și am aflat cât de înalte sunt câteva vedete din elita Hollywood-ului. Despre o parte dintre acestea aveam deja o idee că ar fi scunde, doar uitându-ne la poze. Cu toate acestea, câteva dintre ele i-ar putea surprinde chiar și pe cei mai mari experți de la Hollywood. Aruncați o privire și spuneți-ne care dintre aceste persoane scunde v-a șocat cel mai mult.

Snooki

Cea mai mare celebritate a filmului Jersey Shore din America, este de fapt foarte scundă. Nicole Snooki Polizzi are doar 1,43 metri înălțime. Acum înțelegem de ce întotdeauna poartă tocuri, nu? Mai mult decât atât, Snooki nu este nici măcar italiancă. Ei bine, cel puțin nu prin sânge. Snooki este de fapt originară din Chile. Ea a fost adoptată de curând de un cuplu american de origine italiană. Un alt fapt interesant este că a dobândit porecla Snooki în gimnaziu. De ce? Ei bine, Snooki a fost prima fată care s-a sărutat cu un băiat, în grupul ei de prieteni. Porecla i-a fost dată dupa un personaj din „Save The Last Dance for Me”.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon este una dintre cele mai frumoase și uimitoare actrițe de la Hollywood. Ea a jucat în filme importante, cum ar fi „Cruel Intentions”, „Election” și „Fear”. Cu toate acestea are doar 1.55 metri înălțime. Hmm, se pare că lucrurile bune chiar vin în pachețele mici. De fapt, Reese a fost nominalizată la un premiu Oscar în 2015 pentru rolul ei în Wild. Din păcate, Reese nu a luat acasă Oscar-ul în 2015, dar a luat acasă Oscar-ul în 2006 pentru rolul June Carter din filmul biografic al lui Johnny Cash, “Walk the Line”. Cum poate cineva să nu iubească această mică bijuterie de actriță? Adică, ati văzut “Legally Blonde”?

Eva Longoria

Această casnică disperată are doar 1.58 metri înălțime. Eva este de origine latină și la sfârșitul anilor ’90 ea a fost încoronată Miss Corpus Christi. A debutat în telenovela CBS “Tânăr și neliniștit”. Longoria a interpretat-o pe Isabella Brana între anii 2001 si 2003. Cu toate acestea, Longoria a obținut un succes monumental atunci când a fost distribuită ca Gabrielle Solis în serialul ABC “Desperate Housewives”.  Ea a fost chiar producător executiv pentru show-ul de televiziune “Devious Maids”.

Kim Kardashian

Noi știm, v-ați săturat să auziți despre aceasta. Dar ea este o femeie scundă. De fapt, Kim Kardashian are abia puțin peste 1,58 m înălțime. Kim este cunoscută pentru purtarea de tocuri care o ajută să pară mai înaltă.  Înainte de a ajunge celebră, Kim era cunoscută ca prietena lui Paris Hilton, dar abia când caseta ei cu scene de sex din 2003 a fost lansată în 2007, oamenii au început să o remarce pe Kim. Spune ce vrei despre Kim, dar în 2015 ea a făcut peste 53 de milioane de dolari.

10. Jennifer Love Hewitt

Sursa foto- www.ranker.com

Actrița favorită a Americii, din filmul “Stiu ce ai făcut vara trecută”, este o alta vedetă scundă de la Hollywood. Jennifer Love Hewitt nu are nici măcar 1,58 m înălțime. Hewitt a fost observată pentru prima dată de cei mai mulți atunci când ea a jucat rolul Sarah Reeves Merrin în show-ul “Party of five”, la sfârșitul anilor 90, al postului Fox. Cu toate acestea, lumea a luat cunoștință de JLove când a jucat în thrillerul “Stiu ce ai făcut vara trecută”, în 1997. Apoi, din nou, în 1998, în continuarea filmului, “Inca stiu ce ai facut asta vară”. De acolo, Hewitt a revenit la televiziune, jucând rolul personajului Melinda Gordon în “Ghost Whisperer” pe CBS. Hewitt a încercat, de asemenea, să lucreze în domeniul muzical și a lansat patru albume. Cu toate acestea, cei mai mulți susțin că ea ar trebui să rămâna la actorie.

Lady Gaga

Sursa foto- InStyle

Lady Gaga surprinde cu apariții impresionante, dar ea are doar 1.55 m înălțime . De fapt, numele ei real nu este chiar Lady Gaga, dacă vă vine sa credeți. Numele este Stefani Joanne Angelina Germanotta. Dar Gaga nu este doar o cântăreață. E o actriță fenomenală. Înainte ca ea să renunțe la actorie pentru a-și urma cariera muzicală, Gaga a studiat la NYU Tish School of the Arts. Lumea a facut cunoștință cu Gaga în 2008, când si-a lansat albumul de succes “The Fame”. Gaga are doar 30 de ani, dar în mod cert este talentată. Atât de talentată încât, ea a câstigat un Glob de Aur pentru interpretarea ei din “American Horror Story: Hotel”.

Hayden Panettiere

Sursa foto- Pinterest

Această actrită superbă de la Hollywood are 1.52 m înalțime, ceea ce poate fi observat atunci când ea stă alături de iubitul ei foarte înalt, pentru poze. Ați văzut-o fără îndoială pe această mică frumusețe într-o mulțime de reclame, ea apărând până acum în peste 50. În prezent, ea este vedeta show-ului Nashville, unde joacă rolul lui Juliette Barnes. Acest rol cel i-a adus lui Hayden doua nominalizari la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Potrivit Forbes, Hayden a câștigat în jur de 2 milioane de dolari în 2007. Ea a fost, de asemenea, nominalizată pentru un premiu Grammy și a apărut în jocuri video. Hayden este căsătorită și are un copil. 

Kristen Bell

Sursa foto- www.speakerscorner.me

Starleta din „Forgetting Sarah Marshall” are numai 1,55 m înălțime. Cu toate acestea, la fel ca Lady Gaga, ea a urmat cursurile Tish School of the Arts la NYU. Dar ea nu a început prin a face filme. Înainte de televiziune și rolurile din filme, Bell a fost pe Broadway. În 2001, Bell a debutat pe scena ca Becky Thatcher în „Aventurile lui Tom Sawyer”. Cu toate acestea, Bell nu a renunțat la viața pe Broadway în acel moment. Ea a mai jucat în The Crucible în 2002. Bell a primit în cele din urmă un rol important în televiziune atunci când a fost distribuită ca Veronica Mars în spectacolul numit Veronica Mars. Cu toate acestea, atunci când a fost distrbuită ca Sarah Marshall în Forgetting Sarah Marshall, Bell a devenit instantaneu un nume cunoscut. Și cum am putea uita vocea ei frumoasă cântând în Frozen? Așa e, Bell a fost vocea prințesei Anna. Inutil să mai spunem, această actriță scundă are o carieră strălucitoare în fața ei.

Paula Abdul

Există o mai bine-cunoscută divă pop de 1.52 m înălțime pe planeta Pământ? Eu nu cred acest lucru. Ea este, de asemenea, cunoscută ca fiind unul dintre cei mai scunzi jurați din istoria American Idol. Dar ea nu a fost întotdeauna o divă. Această regina pop și-a început cariera ca majoretă. 1980 a fost anul în care a aparut MTV și, prin urmare, au luat naștere și videoclipurile muzicale. Și, din moment ce Abdul cunoștea mișcări învățate pe teren, a devenit foarte căutată ca și coregraf pentru numeroase videoclipuri muzicale. Vedeta de 54 de ani, a avut șase single-uri numărul unu și a câștigat, de asemenea, un premiu Grammy. Cel mai scund jurat al Americal Idol, a părăsit emisiunea după sezonul 8. Cred că era obosită să se tot contrazică cine era mai scund…ea sau Ryan Seacrest. Glumeam. Ryan este un pic mai înalt, dar nu cu mult.

Ariana Grande

Această cântăreață este micuța, corect. Nu este nimic Grande la această divă pop. La o înălțime de 1.55 m, ea nu este deloc mare. Cu toate acestea, dacă o auzi cântând, ea poate lăsa o impresie foarte bună. În 2013, albumul sau Yours Truly a debutat pe locul 1 în topul Billboard. Această mică bijuterie a câștigat nu unul, nu două, ci trei American Music Awards, precum și un premiu MTV Video Music. 

Sursa foto Ariana Grande- Pinterest