Chris Thrace lanseaza primul single – “Uh Girl” (feat. Glorya)

  0
  Red Clover Media are placerea de a va prezenta noul artist Chris Thrace. Primul lui single se numeste “Uh Girl” si este un featuring cu Glorya, o tanara si talentata cantareata de care cu siguranta veti mai auzi.
   
  Chris Thrace, pe numele real Cristian Tarcea, s-a nascut pe 17 aprilie 1993 si este interpret, compozitor si producator. El a inceput de la o varsta frageda sa studieze muzica si a urmat cursuri de pian, percutie si teorie muzicala, acumuland cunostinte ce l-au ajutat la compunerea melodiilor. Chris Thrace este co-producatorul hitului “Private Love” – Delyno, hit ce a luat nastere in anul 2009. Un an mai tarziu a participat la realizarea hitului “Mr. Saxobeat” – Alexandra Stan. Chris a mai compus piesele “Ladida” feat. Celia si “Party on the Floor”, colaborand si lansandu-le impreuna cu Doctor Studio.
   
  Single-ul “Uh Girl” (feat. Glorya) a fost produs, masterizat si mixat de Chris Thrace in studioul sau din Constanta unde produce piese atat pentru el cat si pentru alti artisti.
   
  Pe Glorya am cunoscut-o prin intermediul internetului, trebuia sa-i compun o melodie, insa mi-a placut vocea ei si am hotarat sa colaboram la mai multe piese. Eram in studio cand Glorya a inceput sa cante ceva, mi-a placut ce am auzit si am inregistrat imediat acea parte. Apoi am facut orchestratia, liniile melodice, versurile si asa a iesit “Uh Girl”, spune Chris Thrace despre colaborarea cu Glorya.
   
  “Uh Girl” este o piesa ritmata si vesela ce te binedispune si sper sa va placa, a adaugat artistul despre primul sau single lansat alaturi de o casa de discuri.
  Pentru a fi la curent cu activitatea lui Chris Thrace urmariti: www.facebook.com/ChrisThraceMusic