Christina Aguilera a pozat goala

    0

    Christina Aguilera a pozat nud pentru numarul revistei Marie Claire din luna ianuarie 2008. Cantareata va aparea pe coperta revistei Marie Claire de la inceputul anului viitor, urmand exemplul actritei Demi Moore, care a pozat goala cand era insarcinata pentru coperta revistei „Vanity Fair” din luna august 1991. De asemenea Britney Spears a pozat goala in perioada sarcinii pentru revista „Harper’s Bazaar” in urma cu un an.

    Aguilera spune ca a aflat ca este insarcinata in timpul turneului sau intitulat „Back to Basics”. „Impreuna cu sotul meu planuisem sa avem un copil, insa am crezut ca acest lucru se va intampla dupa finalizarea turneului. Am renuntat la pilule cu scopul de a-mi pregati corpul pentru sarcina, dar nu am stiut exact cat va dura pana cand voi putea ramane insarcinata. Motivul pentru care am amanat sa fac public acest eveniment din viata mea a fost faptul ca nu am vrut ca cei care vin la concertele mele sa isi faca griji pentru mine. La inceput au stiut doar cei apropiati si, desigur, membrii trupei, pentru ca ei erau mereu alaturi de mine pe scena. Au existat multe speculatii, pentru ca nu am facut nici o declaratie, dar in realitate eu asteptam doar momentul potrivit pentru a face acest anunt. Acum insa doresc sa spun tuturor ca sunt insarcinata.”

    Revista ce cuprinde pozele nud ale cantaretei si articolul intitulat „Revealed” va putea fi gasita la chioscurile de difuzare a presei incepand cu data de 11 decembrie 2007.