Concert Vodka Juniors

  0

  Searã Dub, Reggae & Surf in Booha Bar

  BOOHA BAR împreunã cu TBA CREW BOOKING prezintã Sâmbatã, 24 aprilie, de la 10 seara, live act cu trupa Vodka Juniors (Grecia), eveniment urmat de un after-party cu DJ Jaheyo.

  Vodka Juniors sunt o trupã din capitala Greciei, înfiinþatã în anul 2000 ºi care a abordat iniþial stilul skatepunk/hardcore, lansând pânã în prezent 2 EP-uri ºi consemnând zeci de turnee în toatã Europa. Promovând stilul nonconformist ºi purtând statementul Always question autorithy, Vodka Juniors se numarã printre puþinele trupe ce reuºesc prin energia muzicii lor sã umple localurile din Grecia pânã la refuz.

  În 2008, trupa a lansat un dublu album acustic numit „Dark Poetry”, cu puternice influenþe de dub/reggae/surf-rock, reuºind totodatã sã urce în scena mainstream a rock-ului. Refuzând ofertele mai multor case de discuri mari, trupa a continuat sã organizeze un turneu pe cont propriu, printre care ºi un turneu în 2009 pe plajele celor mai mari insule ale Greciei.

  În ultimul lor proiect, un show de 3 ore, trupa ºi-a invitat prietenii ºi apropiaþi sã li se alãture cu instrumente de percuþie (conga) ºi trompete, adunând peste 2000 de oameni la eveniment.

  Vodka Juniors ramâne detaºatã de mainstream, se promoveazã singurã prin spiritul DIY (do-it-yourself) ºi promoveazã genuri muzicale de la dub la punk sau de la acustic la hardcore, considerând fiecare album un experiment de stiluri.

  Evenimentul de Sâmbãtã seara din Booha Bar face parte din turneul lor în România, VAMPIRE TOUR, turneu ce mai include oraºe ca Bucureºti, Sibiu, Craiova, Iaºi ºi Timiºoara.
  Suport 10 Lei.

  Line up:
  Ramirez: tobe voce
  Dirty Harry: chitarã, voce
  Kostis jr: chitarã, voce
  Bacho Libre „Fudukis”: chitarã bass
  Germanos: congas
  Peio: percuþie
  Neo: percuþie

  www.vodkajuniors.com
  www.darkpoetry.gr