Corina adopta stilul punk-burlesque

  0

  In urma cu cateva zile Corina a participat la o sedinta foto extraordinara. Responsabili cu fotografiatul au fost cei de la Carioca, (www.carioca.ro/) unii dintre cei mai buni fotografi de la noi, recunoscuti pe plan mondial.

  De stylingul artistei s-a ocupat Andreea Badala, stilista care a lucrat in atelierele lui Alexander McQueen. Intre cei doi s-a legat o relatie stabila pe plan profesional, ei au petrecut multe momente in atelierele acestuia, povestind ore intregi. Andreea a fost alaturi de Alexander chiar si cand acesta a murit, in urma cu un an.

  Despre noul stil adoptat, Corina a declarat:
  „Noul stil adoptat este punk burlesque. Lumea punk burlesque e o lume a spectacolului, face show din fiecare detaliu si spune lucrurilor pe nume intr-un fel lejer, sexy si glamour. Lumea punk e manifesta, incisiva, socanta, activista, vrea sa schimbe lumea. Eu am vrut punk burlesque, adica vreau sa fac spectacol, sa va atrag atentia, sa schimb ceva. Vreau sa va arat ca poti fi sexy fara sa fii vulgara, ca poti sa dansezi si la bara, fara sa fii exagerata si vulgara, daca vrei e o replica la conceptual de sexy (a se intelege porno) din Romania: fuste scurte, bust la vedere, miscari ondulate.
  Elementele definitorii sunt rujul rosu, eye-liner negru pe pleoape, alunita metalica, pe buza superioara, clasica dunga rosie de ciorap, trasata chiar de mine insami, de-a lungul piciorului. Look-ul meu e cam asa: proaspata, rebela, usor excentrica, delicat incisiva. Pentru conceptul de show, ca element burlesque, am ales clasica bara, iar styling-ul dansatorilor este cu accente rockabilly. Ma simt femeie implinita, sigura pe sexualitatea mea; Am invatat sa dansez la bara pentru ca am vazut ca e un tip de miscare, de act artistic extrem de special; E amuzant, senzual si glamour.
  “Femeile burlesque”, cum e Dita Von Teese si alte artiste care fac din aparitiile lor publice un adevarat spectacol sunt acum pe val; In lumea asta nebuna, in care nu mai avem timp de nimic, ele au rabdare sa se aranjeze, sa se bibileasca, sa nu lase nimic la voia intamplarii; Cand apar in public sunt perfect aranjate. Ador tipul asta de atitudine! Vreau o lume slow, in care sa avem timp sa petrecem cate o ora in fata oglinzii, in care sa seducem barbatii din jurul nostru cu o privire si sa dansam la bara fara sa fim vulgare; Doar perfecte!”