Delia lanseaza un nou videoclip „U (Fighting with my ghost)”

  0
  Delia prinde curaj si iese din zona de confort a industriei muzicale romanesti cu ajutorul unui nou single! U (Fighting With My Ghosts) vine cu o aroma cu totul speciala, sound-ul promovat fiind unul relaxat si de stare.
   
  Am vrut sa fac ceva diferit fata de ce ascultam la radio, ce vedem pe tv. Atat piesa, cat si clipul sunt parca din alt univers, o particica din lumea mea. Videoclipul „U” este unul de imagine in care ma regasesc in 6 ipostaze diferite: Diva cu o iguana, Nympha inocenta, Muse blindfold (pentru ca uneori vezi mai multe cand inchizi ochii), Versachu (ironie la adresa celor ce sunt falsi), Tribal (pentru ca e bine sa ne cunoastem radacinile) si Trash… cu totii avem parti neslefuite in noi. – Delia
   
  Videoclipul a fost filmat de echipa CevaDeVis la Castel Film Studios si l-a avut ca invitat special pe Frankie – iguana.
   
  Pozele promotionale sunt facute de Dimitri Caceaune impreuna cu David Gal pe grafica si creative direction. Styling-ul este realizat de Andra Moga, hair stylist a fost Camelia Negrea, iar de make-up s-a ocupat Ana Mironescu
   
  Piesa este produsa si orchestrata de baietii de la Sunrise Inc, muzica este facuta tot de ei impreuna cu Delia, iar textul este scris de artista impreuna cu Lavinia Sima.