Doddy si Lora au lansat „Bine Mersi” – 2014 Summer Sensation

  0
  Doddy si Lora au lansat „Bine Mersi” – 2014 Summer Sensation
   
  Doddy si Lora, impreuna cu MusicExpertCompany si respectiv MediaPro Music, au lansat un single de vara pentru publicul tanar: „Bine Mersi” – 2014 Summer Sensation – compus de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music.
   
  Videoclipul plin de culoare surprinde povestea de dragoste dintre cele doua personaje interpretate de Doddy si Lora. La filmari au participat, pe langa cei doi, si restul gastii Scandalos Music: Puya, Vescan, Mahia Beldo, DJ Wicked – DJ-ul lui Puya si DJ Amy – DJ-ul lui Vescan.
   
  Filmarile au avut loc in superbul cartier rezidential Cosmopolis, iar de regia videoclipului s-au ocupat Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production.
   
  Doddy: „Este una dintre piesele mele de suflet, e inspirata dintr-o intampare reala gen ‘dragoste la prima vedere’, iar Lora este „cireasa de pe tort”. ‘Bine Mersi’ se va auzi peste tot vara asta.”
   
  Lora: „Dupa colaborarile cu Puya si Baboi, sunt foarte incantata de piesa cu Doddy, unul dintre cei mai talentati rapperi din Romania. ‘Bine mersi’ este un single de vara, reggae, despre dragoste la prima vedere. Ne-am distrat pe cinste la filmarea videoclipului, desi ploaia ne-a cam dat batai de cap. Am avut parte de culoare, energie si buna dispozitie, abia astept sa vedeti clipul.”
   
  Pe Doddy il cunoasteti dupa celebrele colaborari cu Puya („Maidanez”, „Klandestin”), Mahia Beldo („Diferit”) si Ana Baniciu („Iubire sau Razboi”), iar anul 2014 este sinonim cu lansarea „Bine Mersi” alaturi de Lora si a primului album din cariera, in toamna.
   
  Doddy este unul dintre cei mai talentati si mai fresh rapperi din Romania, se bucura de sustinerea celor mai mari nume din hip-hop si deja se poate lauda cu succesul colaborarilor recente. Pentru a-l cunoaste si mai bine, v-am pregatit un interviu inedit cu artistul si omul Doddy:
   
  1. Cine este Doddy? Care ii sunt originile? De unde vine numele?
   
  Doddy este un simplu om, crescut intr-un oras simplu si plin de oameni muncitori – Petrosani, judetul Hunedoara.
   
  Numele „Doddy” dateaza din copilarie, bunica m-a poreclit Doddy. Bine inteles ca fiind strigat astfel intai de catre familie, apoi de catre prieteni si ulterior de catre toata lumea… am ramas Doddy. Nimeni niciodata nu m-a strigat Claudiu, cu exceptia celor prea seriosi.
   
  2. De cand scrii versuri / faci muzica? Cand ai decis sa faci cariera in industria muzicala?
   
  Scriu versuri inca de prin clasa a 7-a, dar prima incercare de a le inregistra a urmat cam 2 ani mai tarziu.
   
  Sincer, nu am decis eu cand sa fac o cariera in industria muzicala. Am facut mereu muzica din placere si lucrurile m-au luat prin surprindere. Desigur ca visam, ca orice artist, sa fac la un moment dat cariera, dar vazand cum e in Romania… incepusem sa visez mai putin, incepusem sa fiu realist.
   
  3. Cum ai ajuns sa faci parte din echipa Scandalos Music / MusicExpertCompany? Care au fost urmarile?
   
  In urma cu doi ani am primit un telefon, la „capatul celalalt al firului” fiind chiar Puya care anterior ascultase pentru prima data intr-un studio o piesa de-a mea si a decis sa ma sustina.
   
  Urmarile au fost evidente: prima colaborare – cu Puya, Posset, Mahia Beldo si Alex Velea – a fost un real succes, „Maidanez” primind premiul pentru Best Hip Hop in 2013. A urmat primul meu single oficial – „Klandestin (Dollar Bill)”, tot alaturi de Puya, „Diferit” cu Mahia Beldo, „Iubire sau Razboi” cu Ana Baniciu, acum „Bine Mersi” feat. Lora si multe alte piese tari care sunt in pregatire.
   
  4. Cu cine ai colaborat pana acum si cu cine ai vrea sa colaborezi in viitor?
    
  Am colaborat mereu cu oameni pe care i-am considerat talentati si apropiati mie, artisti ca Puya, Bibanu MixXL, Vescan, Bogdan S, Nane, etc. In viitor voi face la fel.
   
  5. Intre colaborarile cu artisti ca Antonia si Inna, Puya a colaborat cu Doddy. Ce apreciaza Puya la artistul Doddy?
   
  Eu cred ca Puya vede adevaratul meu potential, dar cred ca singurul care poate raspunde cel mai bine la aceasta intrebare este chiar el.
   
  6. Care sunt valorile lui Doddy? Cum apreciaza muzica si pe ceilalti artisti?
   
  Amibitia, onestitatea si credinta in Dumnezeu. Muzica o apreciez ca pe „un dar” inexplicabil iar ceilalti artisti fac parte din muzica.
   
  7. Cum ai ajuns sa colaborezi cu Lora pentru single-ul „Bine Mersi”?
   
  Lora este o artista foarte talentata, spunem asta de ceva vreme atat eu cat si managerul meu, Dorian Enache. S-a mai incercat o colaborare cu Lora in trecut insa nu a fost sa fie. Dar revansa a fost pe masura, „Bine Mersi” ni se potriveste perfect.
   
  8. Ce consideri ca apreciaza publicul cel mai mult la Doddy?
   
  Cred ca apreciaza sinceritatea si mesajele inspirate din realitate pe care le transmit prin muzica mea.
   
  9. Publicul te vede ca fiind unul dintre cei mai fresh rapperi. In ce fel vede Doddy publicul?
   
  Sincer si eu vad publicul ca fiind fresh, s-a schimbat recent, e alta generatie, ii vad la concerte, pentru mine sunt ca o familie care mereu ma sustine.
   
  10. Care sunt planurile lui Doddy pentru restul anului si ce-si doreste in viitor?
   
  Planul este gata schitat: vine albumul in toamna. In viitor imi doresc ca muzica mea sa fie auzita de cat mai multa lume.