F.Charm feat. Delia – „Aproape de tine”

  0
  Red Clover Media si Cat Music va prezinta noul single F.Charm “Aproape de tine”, o colaborare cu Delia.
   
  „Dupa ce am colaborat la productiile de success „Dale” si „Wuella Wuella” s-a creat o chimie intre noi pe plan muzical, ne intelegem in studio, stim ce sa cerem unul de la celalalt in materie de idei si creatie.”, au declarat cei doi. 
   
  F.Charm a produs „Aproape de tine” in studioul HypeOnProduction pe care si l-a deschis de curand si este primul single in limba romana. Versurile au fost scrise impreuna cu Delia si spun o frumoasa poveste de dragoste traita pe acorduri de chitara.
   
  „Imi doream de ceva timp sa cant si altfel de piese pentru ca nu o mai facusem de mult si simteam nevoia sa ma exprim si la microfon si pe partea de productie. Este o piesa pe care am scris-o din suflet si sunt sigur ca multi se vor regasi in versuri. Ma bucur ca am colaborat cu una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, si anume Delia, pentru a transmite cat mai bine mesajul piesei.”, a spus F.Charm.
   
  F.Charm si Delia au o colaborare de lunga durata, F.Charm producandu-i Deliei mai multe single-uri:  „Dale”, „Wuella Wuella” si „Africana”.
   
  Pentru a fi la curent cu activitatea lui F.Charm urmariti: facebook.com/fcharm.
  Pentru a fi la curent cu activitatea Deliei urmariti: www.facebook.com/OfficialDelia