Gloria Rădulescu in distributia serialului italian „Pasiune toscana”

0

Gloria Rădulescu, o superbă actriță cu origini române de doar 26 de ani, se află în distribuția serialului italian „Pasiune toscană” sau „Le tre rose di Eva”, ajuns la sezonul 4 în Italia și sezonul 2 în România. Gloria, considerată una dintre cele mai promițătoare actrițe din Italia, este noutatea sezonului și o surpriză extrem de plăcută pentru români.

Frumoasa actriță născută la Roma dintr-un tată român și mamă italiancă a fost operator call-center până în anul 2012 când s-a făcut remarcată la un concurs de Miss unde a câștigat titlul de Miss Eleganță Puglia. În același an, s-a aflat printre primele zece finaliste la Miss Italia.

(la minutul 7:17, cu numărul 036)

In „Pasiune toscană”, Gloria interpretează rolul unei tinere rebele, membră a unei familii nobile, rivală cu familia Monforte: „Pentru mine acest rol este o altă oportunitate frumoasă de a mă face cunoscută într-un rol diferit, mă ajută să cresc.”, spune Gloria.

Românii se pot întâlni cu personajele din „Pasiune toscană” la Prima TV, de luni până vineri, de la ora 17:00 sau pe Facebook aici.

Mai multe despre Gloria Rădulescu aici.