Heaven – “Good Times”

    0
    E vara, e petrecere! Adina, Roxana si Aliana au renuntat la haine si s au pus pe distractie. Si pentru ca au devenit alarmant de sexy, patru “gorile” au stat in permanenta cu ochii pe ele. Si totusi, un tanar frumusel si indraznet a reusit sa se apropie, atras de senzualitaea Adinei, care l-a sedus iremediabil. Este vorba despre Glance, artistul cu care fetele se aflat la a doua colaborare de data aceasta pentru videoclipul piesei, Good times unde este invitat special.

     
    Good times este piesa care de la primele acorduri iti face pofta de dans si de vacanta, iar aceasta este provocarea lansata de fetele din trupa Heaven. Filmarile videoclipului regizat de catre Florin Botea au durat mai bine de 20 de ore si au avut loc intr-un complex exclusivist de lux de langa Bucuresti, Royal Horse. 
     
    Cu o schimbare de imagine radicala, fetele de la Heaven devin trei dive pin-up puse pe distractie care ne arata ce inseamna sa avem “Good Times” si reusesc cu succes. Scenele de petrecere filmate noaptea ne aduc aminte de petrecerile sub clar de luna, iar ca totul sa fie in regula cantaretele au fost pazite pe durata filmarilor de bodyguarzi de la Group Est Security.
     
    “Good Times este o piesa cu energie pozitiva cu un mesaj ce iti ajunge direct la inima, dar cel mai mult imi place faptul ca aceasta piesa te face sa dansezi si iti trezeste pofta de vacanta!” a declarat Adina de la Heaven.
     
    Trupa Heaven are peste 9 ani de cariera in care au lansat hit dupa hit, fiind singura trupa de fete din industria muzicala romaneasca care se bucura de succes si este inca prezenta in topurile de specialitate. De-a lungul carierei cele 3 cantarete si-au consolidat pozita cu single-uri ca “Pentru totdeauna”, “Du-ma pe o stea”, “O parte din rai”, “Sexy Girl”, “Sunshine”
     
    Credit foto: Catalin Mihai