Lorina lanseaza un nou single: „Away From Home”

  0
  LORINA sau Florina Nitulescu s-a facut remarcata in urma concursului Vocea Romaniei, unde alaturi de castigatorul acelei editei Stefan Stan au interpretat  piesa „One Reason”, impresionand atat prin calitatile sale vocale deosebite dar si prin puterea vocii sale superbe.
   
  Vara trecuta, tanara interpreta a intrat in studioul de inregistrari, alaturi de echipa Rassada  Music, pentru primul sau single. Dupa multe incercari, cautari si diferite stiluri muzicale, la sfarsitul verii, Lorina a inregistrat piesa „Away from home” produsa de Radu Sirbu. 
   
  Despre noua sa piesa: „Away From Home” este o piesa antrenanta si energica, cu un sound modern iar versurile transmit o adevarata poveste in care se regaseste fiecare la un moment dat. Uneori avem nevoie de un nou inceput. O parte dintre noi avem curajul de a face un pas in acest sens, iar altii nu. Sper ca primul meu single sa ii determine pe cei neincrezatori sa aiba curaj. Away From Home” este noul meu inceput si sper sa placa tuturor.”
   
  Piesa a fost deja licentiata in afara Romaniei si va beneficia de promovare atat in Rusia, Ukraina cat si spatiul CIS, unde de cateva zile a intrat in playlisturile radiourilor locale. Va invitam sa urmariti videoclipul insotit de versuri pentru piesa „Away From Home” si sa o sustineti pe Lorina pe pagina ei oficiala de Facebook