Mario Bischin lanseaza o piesa fresh – „Cand vine vara”

  0
  Este cu siguranta unul din proiectele muzicale de succes, pe care Romania le are la ora actuala! Mario Bischin, caci despre el este vorba, a reusit sa cucerasca topurile internationale si sa fie dorit de milioane de fani, din orice colt al lumii. 
   
  De aceasta data, simpaticul sibian a hotarat sa lanseze „Cand vine vara„, primul sau single in limba romana, premiera pentru tara lui de origine. Piesa a fost compusa si orchestrata chiar de el, in studioul pe care acesta il detine, si se anunta a fie megahit-ul verii 2013. 
   
  „Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa, am decis sa lansez primul meu single in limba romana. Cand vine vara este piesa care va innebuni toata tara, dupa cum spune si unul din versurile ei, pe care o veti fredona si dansa in acest sezon. Si sunt sigur ca si dupa!”, a conchis artistul. 
   
  Dupa succesul fulminant, pe care l-a avut cu piesa „Macarena”, artistul a inceput sa concerteze tot mai mult in strainatate. Tari precum Polonia, Ungaria, Slovacia, Gemania, Italia, Estonia, Cehia, Spania, Albania, Franta l-au „adoptat” ca si artist al lor, iar, mai nou, si in Coreea se poate auzi melodia cu pricina. 
   
  Ce spuneti, „Cand vine vara” va ajunge in heavy rotation si sa cucereasca topurile romanesti?