Miss Mary si-a sarbatorit majoratul

  0
  Miss Mary, pustoiaca de la Red Clover Media, a devenit majora. Ea si-a sarbatorit intrarea in randul adultilor printr-o petrecere de pomina, sambata seara.
   
  Alaturi de Miss Mary, pe langa prietenii si colegii de scoala, au petrecut si colegii de la casa de discuri. Alessia si F.Charm au tinut sa-i urze “La multi ani!” tinerei artiste care are toate atuurile pentru a avea o cariera muzicala de succes.
   
  “A fost un majorat asa cum orice tanar si-ar dori. Am avut langa mine familia, prietenii, colegii, echipa Red Clover si m-am simtit minunat. Am primit atat cadouri materiale, cat si scrisori, mesaje, urari, lucruri facute manual (cum ar fi o patura cu poze din diferite ipostaze ale vietii mele imprimate), cadouri care m-au impresionat. Important este ca am avut langa mine numai persoane care m-au facut sa ma simt bine si carora le multumesc. 
   
  Nu voi uita foarte curand aceasta petrecere! Am avut parte si de momente amuzante, bineinteles: am fost atat de distrasi atunci cand a fost adus tortul incat toata lumea a uitat de sampanie. Dar in final totul a fost asa cum mi-am dorit!”, a spus Miss Mary.
   
  Miss Mary s-a remarcat inca de la debut, publicul fiind impresionat de vocea sa puternica si tehnica s-a vocala exceptionala, obtinuta in urma numerosilor ani de studiu. In 2010, a lansat prima piesa alaturi de Red Clover Media, “You Don’t Love Me”, apoi au urmat: “Open”, “I Hate Ya”, “Luna”, “O lume doar a mea”, “Cand soarele ma cheama”.
   
  Pe langa numeroasele piese lansat pana la varsta de 18 ani, Miss Mary a punctat si o participare la Selectia Nationala pentru Eurovision, in 2012 cu piesa “Rollin”, precum si o invitatie la prestigioasele premii Grammy, in 2013 aflandu-se printre cei 10 finalisti ai concursului Hitlab Emerging Artist organizat de Akon.
   
  Pentru 2014, Miss Mary are pregatit un nou single care va fi lansat cat de curand. Pentru a fi primii care asculta noul single si pentru a vedea mai multe poze de la majorat, vizitati pagina ei de facebook.