Noul clip Radio Killer – “Calling you”

    0
    V-ati intrebat vreodata ce fac fetele in timp ce baietii dorm? Daca v-a trecut prin minte aceasta situatie, aparent banala, va recomandam sa vedeti videoclipul piesei Calling you. Noul nostru clip este simplu si in acelasi timp expresiv. Cred ca o sa dea idei multor fete, spune Lee Heart. 
     
    Ne-am dorit sa surprindem un moment simpatic din viata unui cuplu. Ea vine la el acasa, intra prin efractie si-l gaseste dormind, asa ca…isi face de cap, adauga Paul razand. Daca pentru videoclipul Lonely heart a fost nevoie de 100 de persoane, de aceasta data, singurele personaje sunt Lee Heart si Paul Damixie. Filmarile propriu-zise au durat o zi intreaga si s-au desfasurat la studiourile Buftea, iar regia ii apartine lui Iulian Moga.
     
    La numai 22 de ani, Lee Heart si Paul Damixie, cei doi componenti ai proiectului Radio Killer, ridica in picioare cluburile din Europa la fiecare concert.  Anglia, Franta, Spania, Grecia, Elvetia, Germania, Italia, Slovenia si Rusia sunt doar cateva din tarile in care piesele lor se mentin in topuri. De altfel, Radio Killer a devenit primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu piesa Lonely Heart. 
     
    Calling you este un proiect HaHaHa Production, prezentat in colaborare cu Roton.
     
    Radio Killer pe Facebook:  www.facebook.com/radiokilleron
    Radio Killer pe Twitter:  www.twitter.com/RadioKilleron
    Credite foto: Alex Galmeanu