Noul single Guess Who : „Tot mai sus” (feat ?)

    0

    MusicExpertCompany si Okapi Sound au placerea de a prezenta noul single Guess Who. Intitulat „Tot mai Sus„, acesta se adreseaza in special publicului din mainstream (radio/TV) si da numele celui de-al doilea album al artistului, material ce urmeaza a fi lansat la inceputul verii impreuna cu Gazeta Sporturilor.

    Tot mai sus” vine dupa incredibilul succes repurtat cu „Locul Potrivit” si „Manifest”, doua piese cu puternic mesaj social care au reusit sa revolutioneze piata muzicii hip-hop si sa permita accesul acestui curent pe radio. Guess Who a reusit in ultimii doi ani sa sparga barierele stilistice ale genului, venind cu un sound fresh, adresandu-se in special publicului deschis catre nou si capabil sa accepte evolutia soundurilor ce domina in acest moment piata internationala.

    Nefiind limitat din punct de vedere creativ si bucurandu-se de aprecierea unui numar din ce in ce mai mare de admiratori, Guess Who lanseaza in paralel piese destinate celor care ii asculta muzica inca de la debut, dar si materiale adresate publicului larg. Colaborarile artistului nu se rezuma doar la artistii din zona hip-hop, rezultatul finit fiind considerat mult mai important decat prejudecatile ce vizeaza stilurile muzicale.

    Luni seara artistul a lansat doua videoclipuri destinate mediului online, „Oriunde te duci” / „Stiu deja„, care au strans deja peste 175.000 de ascultari pe canalul sau oficial de YouTube.