Onny – „Love at 2nd sight”

  0
  Onny, tanara de 22 de ani, originara din Craiova e gata sa reconfirme, daca mai era cazul, ca artistele noastre stiu sa faca show, au muzica in sange, arata exceptional si au o atitudine pe masura.
   
  Fiti gata sa puneti urechea pe „Love at second sight”, piesa de care te indragosteti din prima!
   
  Oana Nicut canta de cand se stie si stie sa o faca bine! Este o cunoscuta a festivalurilor nationale si o recomanda deja 2 single-uri lansate. Pentru ca al treilea e intotdeauna cu noroc – „Love at second sight” va intra cu siguranta in top. Iar Onny abia asteapta – e o pasionata a parcurilor de distractii si a rollercoasterelor asa ca se va obisnui repede ON AIR. Ca orice domnisoara frumoasa si pasionata de frumos a prezentat cateva emisiuni la tv, iubeste moda si designul interior si se reindragosteste in fiecare zi de…muzica!
   
  „Ma regasesc in versurile piesei „Love at 2nd sight”! Cred ca ni s-a intamplat tuturor, in momentul in care ne-am reintalnit prima mare iubire sa ne reindragostim si sa ne dorim sa o cucerim din nou! Eu sper sa va fac sa va indragostiti din prima de cel mai nou single al meu!”, a declarat Onny despre piesa produsa de
  Hahaha Production si compusa de Serban Cazan si Andrei Maria.