Parazitii feat. Dan Lazar – „Toate-s la fel”

  0
  Toate-s la fel” este cel mai nou single al baietilor de la Parazitii, piesa pe care o vor promova in perioada urmatoare. Trackul a fost prezentat in premiera in cadrul concertelor pe care trupa le-a sustinut in turneul Ursus Evolution, feedbackul excelent facand ca pentru noua nebunie a Parazitilor sa se filmeze si un videoclip. Dementa in imagini a fost regizata de FreakaDaDisk.
   
  „Toate-s la fel” mai aduce o premiera. Este prima colaborare a Parazitilor cu Daniel Lazar, una dintre cele mai bune voci de pe la noi, un artist complet, un instrumentist excelent si un compozitor si producator intr-o mare forma. „Cei care se aseamana se aduna. Daniel Lazar este o voce foarte buna dar ce este si mai important are doza de nebunie specifica oamenilor din familia 20CM Records. Ne-am sunat, ne-am gasit in studio, restul deja este istorie.” a spus Cheloo referindu-se la aceasta colaborare.
   
  Intrebat despre colaborarea cu Parazitii pe „Toate-s la fel”, Daniel a spus: „M-am trezit sunat intr-o zi si o voce imi spune in telefon „Salut. Sunt Cheloo … De la Parazitii”. Si de acolo totul a decurs absolut normal. Sunt fan Parazitii inca de la inceputurile lor si a fost o reala placere sa descopar ca diferenta dintre artist si om nu exista. Asta am incercat destul de des sa explic cunoscutilor si prin diverse interviuri: omul trebuie sa se vada in artist precum si artistul in om. Poti miza atunci pe un bagaj mai mare de sinceritate si firesc. In rest, in studio lucrurile au decurs ca la carte. Nici nu aveau cum altfel. „Toate-s la fel” nu este singura piesa la care am lucrat. Au mai fost niste idei. Pe una dintre ele ne-am rezumat doar la fluierat. Un „cor” de fluieraturi ordonate muzical cu tot tacamul … terta, cvinta si octava la care Cheloo a exclamat: „Frate, esti mult mai bolnav decat lasi sa se vada!!!”
   
  Alte detalii si informatii puteti gasi si pe site-ul oficial al artistului (lazardaniel.ro) dar si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazaardaniel.ro)
   
  Credite: 
   
  Track: Toate-s la fel
  Interpret: Catalin Stefan Ion (Cheloo), Bogdan Ionut Pastaca (Ombladon), Petre Urda (FreakaDaDisk), Daniel Lazar
  Compozitor: Catalin Stefan Ion (Cheloo)
  Textier: Catalin Stefan Ion (Cheloo) si Bogdan Ionut Pastaca (Ombladon)
  Aranjament / Productie: Catalin Stefan Ion (Cheloo) si Petre Urda (FreakaDaDisk)
  Editor: 20CM Records
   
  Regie: Petre Urda (FreakaDaDisk)