Paula Seling a lansat un superb videoclip pentru piesa „Acasa”

  0
  Este una dintre cele mai bune voci si un adevarat muzician. Paula Seling este de-o complexitate muzicala de neegalat, iar acest aspect o face sa fie in topul adevaratilor interpreti din Romania. 
   
  Ne-a reprezentat, de doua ori, la Eurovision, a lansat, cu putin timp in urma, single-ul „Solo”, iar acum revine cu un videoclip de exceptie, pentru o piesa de suflet, intitulata „Acasa”. 
   
  Materialul video a fost filmat in Romania si Grecia. In plus, cadrele cu natura au fost filmate in Patagonia si ii apartin unui lui Adam Colton, care a fost foarte amabil si a permis folosirea acestora si in clipul frumoasei noastre interprete.
   
  „Piesa „Acasa” am scris-o fara sa imi propun, a fost inspirata de starea de dor, de dorința de întoarcere la echilibru, la iubire, la Dumnezeu. A venit…de nicãieri. Are doua semnificații: una se referã la ceea ce simte si înțelege fiecare dintre noi despre locul pe cate il numește „acasa”, dar si despre întoarcerea la Dumnezeu, cand „acasa” este o stare de bine. Am lucrat la orchestratie cu Andrei Tudor, profesorul meu de Compoziție de la Conservator, dar si colegul meu de scena. Nu are nici un scop comercial, nu ma astept sa fie difuzatã nicãieri, este unul din cântecele scrise din dorința de a vindeca ceva, in suflet, atunci cand are nevoie de liniște si de o viziune in echilibru asupra lumii.” (Paula Seling)