Pendulum – Gambrinus Pub, 25 mai 2012

  0
  „Va invitam la lectia de „Muziestezie „, menita sa va explice cum puteti utiliza pendulul in scopuri muzicale. Ne-am propus o seara in care sa ne comportam asemenea unui pendul: spendati in sunete, sub actiunea fuziunii drum and bass, industrial, alternative rock, heavy metal + instrumentelor acustice, osciland in jurul punctului prestabilit: ringul de dans Gambrinus Pub.
   
  Lectie coordonata de DarK MatteR 
   
  Instrumentul folosit: Pendulum
  Grupul australian a luat nastere in 2002, urmand lansarea primul album intitulat „Hold Your Colour” in 2005. De pe acest album, nu ne sunt straine piese precum „Tarantula”, „Hold Your Colour”, „Slam”, „Still Grey”. 2008 aduce trupei cel de-al doilea album „In Silico”, ridicand „Granite”, „Propane Nightmares” si „Showdown” la rang de hituri. Ultimul album cunoscut sub numele „Immersion”a fost lansat in 2010, ajungand pe locul 1 in charturile UK dupa prima saptamana de lansare. Una dintre cele mai semnificative colaborari este alaturi de titanii de la The Prodigy, care au decis sa realizeze videoclipul remixului „Voodoo People”, in locul piesei originale.
   
  De asemenea, seara de 25 va asteapta cu piese precum „Blood Sugar”, „The Vault”, „Crush”, „Self vs. Self” ft. In Flames si multe, multe altele.
   
  Tema de casa : incaltari usoare, voie buna si chef de party !” 
   
  Vineri, 25 mai 2012, Gambrinus Pub, Piata Unirii, nr. 25, Cluj-Napoca.