Pepe – „O femeie cat o suta”

  0
  Pepe revine cu un nou single pe care-l lanseaza odata cu videoclipul acestuia. „O femeie cat o suta” este numele piesei pe care artistul a compus-o cu cativa ani in urma si-n care acesta sufera dupa despartirea de o femeie din viata sa. 
   
  Noul single este extras de pe cel mai nou album, „Arunca-mi o privire”, lansat la finalul anului trecut. Videoclipul a fost filmat intr-unul dintre studiourile MediaPro din Buftea. Rolul principal feminin a fost jucat de Adriana, un model cu care Pepe a mai colaborat si pentru „Inima Nebuna”. 
   
  Aseara, la  Happy Hour, Pepe si-a lansat in premiera noul clip si-n plus a povestit despre “vacanta de miere” pe care-a avut-o alaturi de sotia sa Raluca. Mai mult decat atat, in emisiunea moderata de Catalin  Maruta,  artistul a explicat ca versurile noii piese nu sunt dedicate cuiva iar „muza” lui din acel moment nu a fost nicidecum Oana Zavoranu.    
      
  Piesa este un cover. Textul a fost scris acum doi ani de zile, cand imi era bine cu Oana Zavoranu, deci nu ea a fost muza acestei piese. Scenariul videoclipului te poate duce cu gandul la asta, pentru ca intru in casa si nu mai gasesc mobila, dar aici nu depun plangere” a spus artistul despre piesa „O femeie cat o suta”, despre care unii au speculat ca ar fi fost compusa pentru Oana, fosta lui sotie.
   
  Compozitie: Adaptare dupa „El Nino de tus ojos” – Gonzales Flores Rosario Carmen
   
  Versuri: Ionut Pascu (Pepe)
   
  Interpretare: Ionut Pascu (Pepe)
   
  Editor: Media Pro Music
   
  Regie: Iulian Moga  
   
  Foto: Bogdan Grigore