Pitt Leffer lanseaza un nou videoclip: „Yamala”

  0
  Pitt Leffer: “YAMALA  este femeia visurilor mele”
   
  In toamna acestui an, Pitt Leffer va lansa primul sau album, alaturi de Universal Music.
   
  Cu doar un an in urma, Pitt Leffer  dadea lovitura pe piata muzicala romaneasca cu single-ul sau de debut, numit “No Lies”.  La doar doua saptamani de la lansare, piesa era deja prezenta in topurile muzicale, dar si in cele mai importante emisiuni ale posturilor de radio mainstream.
   
  Dupa succesul rasunator pe care l-a avut cu piesa “No Lies”, Pitt Leffer revine cu noul si  mult asteptatul sau single “Yamala”!
   
  Mai mult decat atat, “Yamala” a fost ales de Universal Music Germania ca fiind urmatorul single al artistului.  In plus, in toamna acestui an Pitt Leffer va lansa primul sau album, semnat Universal Music.
   
  “Pentru mine “Yamala” reprezinta o fata minunata, cea care inseamna totul pt mine si eu pentru ea. O femeie cu mult bun simt, inteleapta si  mereu alaturi de mine, practic, femeia visurilor mele. Sper ca noul meu single sa se bucure de succes si sa ajunga  cat mai sus in topuri, atat in Romania, cat si peste hotare.” ne-a spus Pitt Leffer.
   
  Azi, noul single “Yamala” se lanseaza impreuna cu videoclipul acestuia, in regia lui Anthony Icuagu. Filmarile au durat aproximativ doua zile, iar o parte din ele au avut loc la unul dintre cluburile de echitatie din Snagov.