Premiera pe Youtube in Romania – JerryCo live

  0
  JerryCo, artistul hip-hop multi-task, textier, compozitor, producãtor ºi executiv de muzicã, producãtor de videoclipuri, partener de management al noului label Stereo King ºi posesor de peste 8 milioane ºi jumãtate de vizualizãri pe Youtube, pregãteºte o premierã pentru þara noastrã în materie de live-stream-uri pe internet. 
   
  Vineri, 1 martie, începând cu orele 19:00, artistul va înregistra o piesã a cãrei sesiune de înregistrãri va fi transmisã în direct pe Canalul Oficial de Youtube JerryCo (www.youtube.com/JerryCoMusic).
   
  Cu acest prilej, fanii de muzicã din România vor avea ocazia în premierã sã vadã un artist profesionist la treabã ºi sã observe procesul de lucru al înregistrãrii unei piese. Surpriza aceasta este cu atât mai mare pentru fanii artistului, care vor descoperi o piesã nouã ce face parte din urmãtorul album de studio al artistului, ce se numeºte “Sânge Albastru” ºi va fi disponibil în aceastã primãvarã. 
   
  Durata înregistrãrilor va fi de aproximativ douã ore, timp în care cei care vor urmãri transmisiunea vor putea comenta evenimentul pe direct pe canalul de Youtube al artistului.
   
  JerryCo a lansat anul acesta, cel mai recent single al sãu, „Pentru tine”. Piesa este o veritabilã declaraþie de dragoste inspiratã dintr-o relaþie serioasã din trecutul lui JerryCo, ce l-a lãsat cu regretul cã nu a reuºit sã îi arate fostei sale prietene ce simþea cu adevãrat.