Primul single Biank – I Wanna Feel

  0

  Biank lanseaza primul single oficial din cariera solo: I Wanna Feel.

  Cu o melodie scrisa special pentru a fi auzita in difuzoarele cluburilor si pe frecventele radiourilor dance, piesa are tot ce ii trebuie pentru a fi un hit, fiind completata de look-ul fresh si entuziasmul artistei.

  „I Wanna Feel” a fost scrisa si produsa de Ovidiu „Who’s Your Daddy” Stanescu si Aida Sotea. Desi este prima piesa promovata de Biank, este a treia melodie pe care cantareata a lansat-o in ultimul an, dupa colaborari cu Nick Kamarera, Deepside Deejays si Dl. Problema pentru melodiile Money si Flashing Lights.

  Biank are 18 ani si isi doreste sa fie cunoscuta prin muzica sa si prin talentul pe care il are. Cariera ei a inceput in 2001 la cursurile de canto de la Scoala Populara de Arta din Ploiesti. Au urmat numeroase participari la festivaluri de muzica unde a castigat o multime de premii. In perioada urmatoare (2005-2009) a activat intr-o trupa de fete, a participat la evenimente si spectacole in toata tara. Astfel, a avut norocul sa capete experienta necesara unui artist, a invatat sa se descurce in orice situatie, sa se adapteze, sa comunice cu publicul si sa transmita tot ceea ce simte si canta.

  Motto-ul care o ghideaza pe Biank este: Daca ceva este imposibil de realizat, apare cineva care nu stie ca acel lucru este imposibil, si-l realizeaza. (Albert Einstein)