Proconsul lanseaza videoclipul piesei „Esti fata pentru care cant”

  0
  Trupa Proconsul se tine de promisiunea facuta pe 14 februarie si lanseaza videoclipul celui mai recent single. Videoclipul piesei „Esti fata pentru care cant” surprinde dragostea in formele cele mai sincere, de la primele emotii si pana la cele mai romantice lucruri facute din iubire. 
   
  Cei doi indragostiti din videoclipul regizat de catre Alex Ceausu apeleaza la trucuri jucause pentru a se surprinde reciproc. Ei comunica prin mesaje scrise scrise pe coli albe de hartie, pe care si le arata, unul altuia, de la fereastra apartamentului.
   
  Baietii de la Proconsul au lansat single-ul de Valentine’s Day, ziua in care dragostea pluteste in aer, iar piesa „Esti fata pentru care cant” a fost dedicata doamnelor si domnisoarelor de pretutindeni. Totodata, piesa este declaratia ideala pe care domnii o pot face partenerelor de viata, fiind inspirata de sentimentele nobile ce ne inconjoara zilnic. 
   
  “Se spune ca atunci cand esti indragostit, ti se pare ca toate cantecele de dragoste sunt despre tine si povestea ta”, ne declarã Bodo.
   
  Cu o linie melodica energica si versurile pline de buna dispozitie, single-ul „Esti fata pentru care cant” este compus de catre Proconsul si creeaza o stare pozitiva pentru toti indragostitii.
   
  Fiecare piesa noua contureaza ideea ca  Proconsul nu inceteaza sa-si uimeasca fanii cu stilul cameleonic pe care il abordeaza din punct de vedere muzical.
   
  Vestimentatia a fost asigurata de H&M
  Fotografi: Mircea Netea, Cristian Lazarescu