Red Blonde – G.L.A.S.

  0
  G.L.A.S. (Gânduri Lãsate la Aprecierea Sufletului), cea mai nouã piesã semnatã Red Blonde, reprezintã un pas important în cariera celor douã artiste, aceasta aducând cu sine atât evoluția și maturizarea trupei, cât și schimbãri spectaculoase de imagine pentru Alina și Mãdãlina.
   
  „G.L.A.S. Este o piesã de dragoste… rãnitã și dezamãgitã. Piesa asta înseamnã pentru noi, în primul rând, maturizarea noastrã. Lumea știe cã avem energie, cã suntem vesele, dar acum e momentul sã vadã cã știm sã și suferim!:))” ne-a spus Alina râzând.
   
  Noul single este produs în studioul Mango Records de echipa care a produs și hituri ca Pozã de Album, No Lies, Îți Va fi Dor și alte piese de top. De aceastã datã împreunã și cu implicarea Alinei Chinie, în special în ceea ce privește textul piesei, a luat naștere G.L.A.S. Alina aducând un plus de vurnelabilitate versurilor, cum numai o femeie poate face.
   
  „Ca sã fiu sincerã, eram foarte supãratã pe iubitul meu când am scris piesa:)” a adãugat Alina amuzatã. „G.L.A.S.” se anuntã a fi unul dintre hit-urile acestei toamne, fiind o piesa sensibilã însã, în același timp, cu un mesaj extrem de puternic în care se va regãsi fiecare dintre noi.
   
  „Noul single e un pas important pentru noi, mai ales pentru faptul cã odata cu lansarea lui ne mutãm ușor într-o nouã zonã muzicala. E o piesã plinã de forțã, emoționantã, cu un mesaj clar și puternic, care te poate trece prin nenumarate stãri. Ne-a plãcut din prima clipã în care am ascultat draftul în studioul Mango Records. Am știut cã acesta va fi viitorul nostru single, Alinei i-au venit multe idei pe partea de text, iar de acolo totul a decurs firesc.” ne-a povestit Mãdãlina.