Remember The Time? A Show To Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana – un omagiu deosebit

    0
    Remeber The Time?A Show To Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana – 13 noiembrie 2013 la Sala Palatului.
     
    În urmã cu câteva zile s-au împlinit 4 ani de la dispariþia celui mai mare star al lumii – Michael Jackson, un artist desãvârºit, ale cãrui contribuþii în muzicã sunt incomensurabile. 
     
    Regele muzicii pop este fãrã doar ºi poate un revoluþionar în materie de muzicã modernã. Cu piesele sale memorabile, cu miºcãrile de dans, cu videoclipurile care nu s-au încadrat niciodatã în tiparul banal, Michael ne-a învãþat sã iubim, sã ne respectãm, sã protejãm natura din jurul nostru.
     
    Phoenix Entertainment îi va aduce un omagiu nemaivãzut în România în data de 13 noiembrie la Sala Palatului. Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson îi va avea în rolurile principale pe celebrul toboºar Mike Terrana, pe Evolution Tempo Orchestra condusã de Andrei Tudor, pe DaDans aflatã sub coordonarea coregrafei Judith State ºi alþi invitaþi speciali într-o interpretare  inovativã a poveºtii vieþii lui Michael, aºa cum reiese ea din piesele sale.
     
    Evenimentul de la Sala Palatului nu este un simplu concert tribut, ci constituie o adevãratã cãlãtorie iniþiaticã în profunzimea sensurilor muzicii megastarului. Simþurile spectatorilor vor fi antrenate de trãirile intense puse în scenã, totul fiind angrenat într-o experienþã ineditã. Proiecțiilor deosebite, special create pentru eveniment ºi jocurilor de lumini li se vor alãtura aºadar miºcãrile excelente ale celor de la DaDans, grandoarea muzicii interpretate de Evolution Tempo Orchestra într-o manierã simfonic-pop ºi desigur, talentul, energia ºi spontaneitatea caracteristice marelui Mike Terrana.
     
    Atmosfera spectaculoasã tipicã unui concert Michael Jackson va fi reprodusã în evenimentul din 13 noiembrie pentru a-i aduce un tribut cum se cuvine. Pe bunã dreptate, Michael a fost declarat de Cartea Recordurilor drept cel mai mare „entertainer” al tuturor timpurilor, iar Thriller rãmâne cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor. Dacã am încerca sã îi rezumãm cariera lui Michael Jackson, ar reieºi urmãtoarele cifre:
    13 premii Grammy
    26 premii American Music Awards
    13 single-uri pe primul loc în topurile din S.U.A.
    400 de milioane de albume vândute
     
    Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana este un eveniment unic în România prin care vom prezenta un omagiu celui care ne-a lãsat o moºtenire colosalã. Spectacolul de la Bucureºti, cu întreaga desfãºurare de forþe pe care o implicã, va ocupa garantat un loc fruntaº în galeria celor mai mari ºi mai frumoase spectacole realizate vreodatã.
     
    Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librãriile Humanitas și Cãrturești, la casa de bilete a Sãlii Palatului și online, pe www.eventim.ro la preþurile de 280, 220, 160, 110 și 60 de lei, în funcþie de categoria de loc, iar copiii între 5 și 12 ani beneficiazã de o reducere de 50%.