Ruby lanseaza o noua provocare: „Stinge lumina”

  0
  Dupa succesul inregistrat cu „Miracle Of Love”, Ruby lanseaza la inceputul acestei toamne un nou single si videoclip: „Stinge Lumina„. Piesa a fost compusa in studiourile HaHaHa Production, avandu-l ca producator principal pe Alex Velea.
   
  Ruby este unul dintre proiectele mele de suflet, mai ales ca de vreo 5 ani de zile ne leaga si o prietenie foarte stransa. Am incredere ca piesa si clipul vor fi pe placul tuturor, pentru ca s-a muncit din greu si cu seriozitate, dar mai ales cu inima.  „Stinge Lumina” are clar aroma de hit!, a declarat Alex Velea.
   
  Pentru piesa „Stinge Lumina” s-a lucrat cateva luni bune, iar regia clipului ii apartine unuia dintre cei mai cunoscuti regizori romani, Radu Aldea. Filmarile au durat circa 16 ore si au avut loc intr-un studio aflat la marginea Bucurestiului.
   
  „A fost o adevarata desfasurare de forte pe platourile de filmare. S-au construit mai multe seturi personalizate la care au lucrat peste 40 de oameni. Ganditi-va ca s-a construit de la zero o piscina care a avut rolul sa simuleze un ocean. Sunt foarte multumita de rezultat”, a povestit Ruby.
   
  Ruby a sustinut zeci de concerte internationale in Germania, Rusia, Turcia sau Cipru si a aparut pe coperta celei mai importante reviste dedicate barbatilor. Single-ul precedent, „Miracle Of Love”, a fost prezent pe toate radiourile din Romania, precum si peste hotare, piesa fiind licentiata in tari precum Japonia, Statele Unite ale Americii, Italia, Israel sau Polonia.
   
   
  Ruby – „Stinge lumina” este un proiect HaHaHa Production si Cat Music.