SELENA GOMEZ a revenit cu o melodie flirty – “Love On”

0

Selena Gomez, artista cu numeroase discuri multi-platină, nominalizată la GRAMMY®, și-a lansat noul ei single „Love On” prin Interscope Records.

„Love On” este primul single al lui Gomez din 2024, în timp ce ea continuă să lucreze, în studio, la mult așteptatul album „Rare”.

„Love On” este o melodie pop, inspirată de tot timpul petrecut de Selena la Paris anul trecut. De-a lungul versurilor, Gomez subliniază romantismul stilului de viață parizian și fiorul împărtășirii unei noi iubiri. Piesa este produsă de The Monsters & Strangerz și Isaiah.

Regizat de regizorul francez Greg Ohrel, videoclipul pentru „Love On” a avut premiera globală pe MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop și pe rețeaua globală de canale MTV, precum și pe panourile publicitare Paramount Times Square.

Selena Gomez a dominat topurile în 2023 cu hit-ul „Calm Down” cu Rema, care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Global, precum și în Top 40 Radio, Urban și Hot AC. Recent, cântecul a câștigat recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute vreodată în topul Billboard Pop Airplay. „Calm Down” a fost certificat triplu platină de către RIAA și a adunat peste 3,5 miliarde de ascultari. ​