Single nou Doddy: „Diferit” (feat. Mahia Beldo)

  0
  Hituri precum „Maidanez” – o piesa de atitudine si o colaborare de exceptie, „Klandestin” – imnul celor ce alearga in cursa dupa „Dollar Bill” interpretat exceptional de Doddy, „Baga Bani” – unul dintre cele mai populare hituri Puya ale ultimilor ani, „Deja Vu” – o piesa cu mesaj sensibil interpretata de doua voci cu greutate: Grasu XXL si Ami, reprezinta dovezile succesului rapperilor de la MusicExpertCompany.
   
  A sosit timpul pentru inca o colaborare de exceptie, de aceasta data intre Doddy si Mahia Beldo, doi reprezentanti de seama ai gastii Scandalos Music. Pe Doddy il cunoasteti deja drept interpretul single-urilor „Maidanez” si „Klandestin (Dollar Bill)”, iar Mahia Beldo este compozitorul principal in cadrul studioului Scandalos Music, printre piesele produse de el numarandu-se „In lumina reflectoarelor”, „Maidanez” si „Klandestin”.
   
  Piesa se numeste „Diferit”, este compusa de Mahia Beldo, si reprezinta o declaratie de nonconformism din partea celor doi artisti:
   
  Doddy: „Piesa exemplifica unul dintre modelele oamenilor diferiti. In ziua de azi o mare majoritate a oamenilor urmeaza exemple in viata doar pentru ce par a fi, dar nu sunt. Desi sunt sigur ca multi dintre ei nu se simt chiar confortabil facand asta, o fac pentru ca asta e instinctul lor… ei urmeaza turma.”
   
  Mahia Beldo: „Diferit” e o piesa pe care am vrut neaparat sa o lansam pentru ca ne e draga si personala, e o piesa care se asculta acasa. Ceea ce am vrut sa transmitem este ca „eu” ma simt diferit de acei oameni care urmeaza mereu aceeasi rutina. Asteptam pareri de la public si speram sa se regaseasca cat mai multa lume in mesajul acestei piese.
   
  De altfel, cei doi membri ai casei de productie Scandalos Music condusa de nimeni altul decat Puya, pe langa faptul ca sunt buni prieteni, sunt si foarte buni colaboratori:
   
  Doddy: Mahia Beldo din punctul meu de vedere e cel mai fresh producator din Romania si impreuna vom face multe lucruri noi care suna WOW! Urmariti-ne si cat de curand promitem sa va impresionam din nou!
   
  Mahia Beldo: Doddy e un artist foarte bun cu care am inceput mai multe piese promitatoare ce vor fi lansate in viitorul apropiat. De artistul Doddy ma simt foarte apropiat ca stil, interpretare, feeling, multa lume ne confunda chiar! :)) Dar e clar ca la „Diferit” nu vom mai avea „problema” asta.
   
  Videoclipul, care a avut premiera pe MTV odata cu piesa, este produs de Vision Production in regia lui Claudiu si Richard Stan. Pentru o astfel de piesa s-a decis ca si videoclipul sa se ridice la asteptari, locatia aleasa pentru filmari fiind una neobisnuita. Este vorba despre Moara lui Assan, monument istoric de valoare naționalã care face parte din patrimoniul industrial si care, recent, a suferit douã distrugeri semnificative: un incendiu si o prabusire a acoperisului.
   
  Echipa Vision Production este responsabila si pentru alte videoclipuri de exceptie dintre care putem aminti „Connect-R – Da-te-n dragostea mea”, „Puya cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea – Maidanez”, Doddy cu Puya – Klandestin (Dollar Bill)”, „Bibanu MixXL & Delia – La fel”, „Bibanu MixXL feat. Puya & Delia – Gone”, „Cortes feat. Connect-R – Vedeta mea” si multe altele.
   
  Puteti viziona videoclipul pe canalul oficial MusicExpertCompany: Youtube.com/MusicExpertOfficial unde va invitam sa ne urmariti apasand butonul „Subscribe”.