Single nou: Residence Deejays & Frissco – „Watch the sun”

  0
  Dupa ce succesul pieselor anterioare, „Sexy Love” , „Lovely Smile”, „Echo” si „My Way” , un turneu national de succes ce a cuprins 50 de orase.   Dupa zeci de concerte internationale si semnarea unui contract cu Armada Music ( casa de discuri ce are in portofoliu nume importante din muzica electronica printre care si Tiesto ) Residence Deejays & Frissco revin cu un nou single pentru vara 2012. Noul single se numeste „Watch the sun” , este produs de Frissco in studioul Frissco Music Group din Constanta si a fost  lansat oficial ieri, Duminica, 24 Iunie la ora 19:00 pe contul oficial de facebook/ResidenceDeejaysOfficial
   
  „Noul single exprima bucuria pe care o simtim alaturi de prieteni atunci cand vara isi face simtita prezenta. Este o nostalgie a verilor trecute si o bucurie a verilor ce vor veni. Piesa transmite caldura, buna dispozitie si are un mesaj foarte pozitiv” (Frissco)
   
  „In studio dupa ce Frissco finalizeaza productia eu sunt cel care critica extrem de dur fiecare sunet. „Watch the sun” m-a facut sa zambesc de la primele acorduri si mi-a transmis o stare excelenta de relaxare.” (Dj Genesys)
   
  „Este genul de piesa pe care o asculti la mare, intins pe sezlong cu o bautura rece langa” (Sg Vanyaxx)