Sonny Flame lanseaza un videoclip fierbinte: „Loca pasion”

  0
  Acum un an pe vremea asta – adica tot pe o caldura insuportabila – Sonny Flame cucerea topurile muzicale atat din tara cat si din strainatate cu single-ul „Sale el Sol”. Reteta de atunci: o echipa de productie tanara insa pregatita sa confirme, un sound de sezon si un videoclip exotic ce anunta inceputul unei povesti de dragoste …. Va mai amintiti?
   
  Fast-forward pana in iulie 2013, amintind totodata de lansarea albumului de debut „Way Of Life” semnat Sonny Flame precum si de lansarea celui de-al doilea extras pe single, „Vin„, piesa fiind votata de fani in urma unui sondaj realizat de redclover.ro.
   
  Acum, cand temperaturile au inceput iar sa atinga cotele scrise cu rosu din termometru, Sonny Flame lanseaza un nou single, folosind cu o precizie de ceasornicar aceeasi reteta de succes: O productie semnata din nou de KaRO si Radu (Groovebox), echipa fiind completata de Tony, trombonistul trupei Mandinga si Harvis, trompetist in band-ul Horia Brenciu.
   
  Acelasi regizor Florin Botea, aceasta fiind deja cea de-a treia colaborare a celor doi, dupa videoclipurile „Sale el Sol” si „Vin”. Povestea de dragoste inceputa in clipul “Sale el Sol” isi urmeaza cursul firesc in “LOCA PASION”.
   
  Pentru mai multe informatii despre clip, vizitati pagina de facebook a lui Sonny Flame (www.fb.com/SonnyFlame) si pagina de facebook Red Clover Media (www.fb.com/RedCloverLabel)