Sunrise Inc – „Tout le monde” (feat.Miradey)

  0
  Dupã succesul înregistrat cu „Lick Shot”, „Nina”, „Mysterious Girl”, „Toate Femeile Pleacã” ºi „Love Me”, single-ul lansat împreunã cu Delia Matache în primãvara acestui an, bãieþii de la Sunrise Inc revin în atenþia ascultãtorilor cu o piesã de varã: Tout le monde! Piesa este o combinaþie între limba francezã ºi englezã ºi este în colaborare cu francezii de origine tunisianã de la Miradey!
   
   Filmãrile videoclipului au avut loc în Tunisia, pe parcursul a douã zile, unde bãieþii au ºi susþinut un concert în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente estivale.
   
  „Totul s-a petrecut într-un timp relativ scurt, dar plin de peripeþii, pe care o sã ni le amintim de fiecare datã cu amuzament. Am vrut sã fie un videoclip simplu, de imagine, dar pozitiv. Rezultatul final este cel la care ne aºteptam”, au declarat bãieții.
   
   Dinamica ºi vibe-ul pe care le transmite melodia este reþeta perfectã pentru aceastã varã abia începutã.
   
  „De mult timp ne doream sã lansãm o piesã în limba francezã, însa nu gãseam momentul oportun. Tout le monde este o piesã de varã, în care am crezut înca de la primele acorduri. Propunerea de a colabora cu trupa francezã a apãrut la momentul potrivit, iar rezultatul final nu poate decât sã ne bucure.”
   
  Cei doi Sunrise Inc se pregãtesc pentru o serie de concerte pe care le vor susþine în aceastã varã in þãri precum: Tunisia, India, Sri Lanka, Albania, Rusia ºi Portugalia, de management-ul si activitatea concertistica a trupei ocupandu-se MUSIC STAR, agentia lui Mihai Gruia de la AKCENT.