The dAdA lanseaza un nou videoclip: “Geamul Potrivit”

    0
    Trupa The dAdA, membri ai familiei Sprint Music, lanseaza astazi videoclipul celui mai nou single, Geamul potrivit
     
    Cei 4 baieti socheaza din nou cu un concept inedit: ireversibilitatea timpului. In stilul propriu, artistii o trateaza cu mult umor, desi tema este cat se poate de serioasa. Cati dintre noi nu ne-am pus intrebarea “Ce-ar fi fost daca..?” 
     
    Geamul potrivit, abordeaza un stil cu totul aparte. Personajul cheie este un copil, observatorul ce are puterea timpului. El ii da posibilitatea sa schimbe lumea, intorcandu-se in timp, actorului din celebrele filme romanesti: “Eu cand vreau sa fluier, fluier” si “Loverboy”, George Pistereanu. In videoclip apar si doua personaje negative. Shift este cel ce intentioneaza sa plece fara sa achite nota, iar Zhao este tanarul ce reactioneaza agresiv pe strada.
     
    Cand i-am intrebat pe baieti cum a fost la filmari, ne-am dat seama ca ei chiar au avut parte de intamplari amuzante si contrastante pentru mesajul transmis. 
     
    Theo (chitara): “Trei oameni au intervenit in mijlocul filmarilor si mi-au dat portofelul pe care il “scapasem” pe jos. Foarte tare! Inca un motiv sa cred in oameni.” 
     
    Mihai (chitara bas): “Sunt foarte multumit ca am reusit sa transpunem in piesa aceasta optimismul care ne caracterizeaza pe noi in fiecare zi. Piesa si videoclipul vorbesc despre a face lucrurile la timpul lor, despre a oferi ceva celor din jurul nostru, despre a ne aduce un aport la fericirea lor si, prin ei, la fericirea noastra”. 
     
    Septimiu (voce) “A fost super funny cum, in timpul filmarilor, cand eu jucam rolul chelnerului, cineva a venit la mine si m-a intrebat daca pot sa il ajut cu un loc de munca. Venise pentru un interviu.” 
     
    Bob (tobe): “Desi trebuia sa jucam un rol, in scena bataii, Zhao mi-a scapat cateva bucati mai serioase (n.r.: rade).  Dupa aia s-au cam incins lucrurile si mi-am dat si eu drumul la lovituri. Pentru cateva zeci de minute am uitat de prietenie, dar ne-am impacat dupa filmari la o bere”.