The Mission prezinta Cadenza Vagabundos

  0

  The Mission prezinta: Cadenza Vagabundos
   
  Sambata, 19 noiembrie 2011
   
  Sala Polivalenta, de la 22:00

  Luciano, Mirko Loko, Digitaline (live), Maayan Nidam, Alexandru Jijian 

  The Mission readuce in Bucuresti conceptul Cadenza Vagabundos, numele care face furori pe scena muzicii electronice internationala de doi ani incoace. Artistii casei de discuri si agentii de booking Cadenza s-au reunit sub conceptul Vagabundos initial pe plaja Ushuaia din Ibiza si ulterior s-au mutat la Pacha, unul dintre cele mai cunoscute si iubite cluburi din lume. Acompaniati de decoratiuni specifice unor “vagabonzi muzicieni de profesie”, artistii au facut inconjurul lumii si, pe 19 noiembrie, isi vor opri gentile de discuri intre panzele amenajate de The Mission la Sala Polivalenta. Condusi de faimosul DJ si producator de origine chileana, Luciano, pe scena vor urca acesta, acompaniat de Mirko Loko, Digitaline (live) si Maayan Nidam. In deschidere va mixa Alexandru Jijian. Evenimentul va avea loc in Sala Polivalenta intr-un décor special in spiritul Cadenza Vagabundos iar portile se vor deschide de la 22:00.

  The Mission Official After Party la 05:00 la Studio Martin! – www.studiomartin.ro

  Pentru imagini  si video la editia de anul trecut vizitati http://www.themission.ro/

  ACCESUL PERSONELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!
   
  VA RECOMANDAM SA AVETI UN ACT DE IDENTITATE CU FOTOGRAFIE.
   
  Bilete in avans: 40 LEI Online prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international).
   
  In Romania prin comanda la www.bilete.ro cu ridicare directa de bilet de la oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro”;
   
  Direct de la punctele de vanzare din Bucuresti: Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16) si French Bakery Lipscani (str. Smardan nr. 13).
   
  Bilete la intrare: 60 LEI
   
  Bilete VIP: 80 LEI
   
  Pentru rezervari bilete si mese VIP sunati: +40 722 399228 or +40 722 937972