The Static Age, 7 mai la Cluj

  0

  The Static Age este o trupa de indie/post-punk din Chicago, Illinois formata in 2001 de Andrew Paley (lead vocals/guitar), Adam Meilleur (bass), and Bobby Hackney (drums).

   
  Muzica lor a fost influentata  de cei 30 de ani de muzica alternative, mai ales de formatii ca The Cure sau New Order. Pe langa asta au reusit sa creeze un sound propriu de dark post-punk melodic combinat cu accente electro acoperite de vocea molcoma a lui Andrew cu versurile lui inspirate din cotidian.
   
  Au impartit scena cu nume renumite ca:  Interpol, Hot Hot Heat, AFI, Street Dogs, Tiger Army sau The Bronx.

  MTV FUSE si BLANK TV le-au difuzat ani la rand trilogia  de videoclipuri „CHERRY RED” de pe albumul „Blank Screens”. De-a lungul carierei au reusit sa compuna 4 albume de studio: „The Cost Of Living” (2003), „Neon Nights Electric Lives” (2005), „Blank Screens” (2006) si „I/O” (2009). Albumul  I/O a fost foarte apreciat de reviste precum Kerrang! sau Big Cheese UK, caracterizandu-l drept „Lushly textured, sharply written” sau „Flawless”.

   
  Al 5-lea material discografic  “In the City of Wandering Lights” va fi lansat in cadrul turneului european din aprilie-mai 2011 care include si Romania.

  BURN STUDIOS & INDEPENDENT MUSIC RESISTANCE prezinta Sambata, 7 MAI, de la ora 10 seara in premiera concertul trupei americane cu invitati speciali: THE STATIC AGE http://www.thestaticage.com/ . Invitati speciali: LOW- FI (Italia indie/dark-electro-rock).

  PRET BILET: 10 LEI  in avans la bar. Bilet in ziua concertului: 15 lei. Evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=162127847181278

  BOOHA BAR, Str.Pieziºã, Nr.19, Cluj-Napoca.