Trupa byron canta la ARTmania Festival – Sibiu Arena

    0

    Duminica, 14 august, incepand cu ora 21:00, cei de la byron vor sustine un concert pe scena Sibiu Arena in cadrul festivalului ARTmania 2011. Pe scena din padurea Dumbrava, cei cinci membri ai formatiei vor interpreta atat piese cunoscute de pe albumele Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si “vechi piese noi” de pe cel mai recent album, Perfect. Lansat in februarie, Perfect contine un numar de 16 adaptari ale unor piese romanesti, reinterpretate in varianta byron. La inregistrarea albumului au mai participat, printre altii, Nae Caranfil, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Virgil Iantu, Raul Kusak, Cristian Soleanu si Cyfer.

    Urmatorul material al trupei, DVD-ul live filmat toamna trecuta la peste 100 de metri sub pamant in Salina Turda, se afla in etapa de post-productie si urmeaza sa fie lansat in curand. In acest timp trupa lucreaza deja la piese noi pentru urmatoarele doua albume de studio.

    Va asteptam asadar la un concert byron la Sibiu, pe 14 august, pe scena Sibiu Arena din padurea Dumbrava. Concertul din cadrul ARTmania Festival 2011 va incepe la ora 21:00 iar accesul este liber pentru posesorii bratarilor de festival. Pentru restul publicului intrarea va fi 5 lei.

    Trupa byron este compusa din Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Vlad Bolborea (tobe).