Trupa byron canta la Fabrica pe 20 ianuarie

  0

  Va era dor de piese cunoscute, de pe Forbidden Drama si A Kind of Alchemy? Albumele alea care sunt disponibile la download pe blogul trupei byron (http://www.byronmusic.ro/blog/byron-goes-cc/851)? La anu’ si la multi ani! Voiati sa auziti piese ceva mai noi si totusi mai vechi de pe albumul Perfect, cel cu adaptari si prelucrari dupa melodii romanesti cunoscute? Ala pe care alaturi de trupa canta si Nae Caranfil, si Nicu Alifantis, si Alexandru Andries? Cand o zbura porcu’!

  Din fericire asta se va petrece mai repede decat credeti, pentru ca vineri, pe 20 ianuarie, deasupra Fabricii din Bucuresti, strada 11 Iunie nr. 50, vor pluti alene niste siluete rozalii si gratioase, in memoria semenilor din care ne-am infruptat (sau nu) in saptamanile trecute. Sa pluteasca in pace.

  De asemenea, trupa byron va lansa in aceasta primavara DVD-ul Live Underground, filmat in Salina din Turda. Pe langa un set unplugged si un concert electric, materialul va mai contine un documentar prezentat de actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati si un making-of. Concertul din Salina contine, printre altele, piesa “Running in Circles”, ce va aparea pe urmatorul album, si o colaborare cu Nicu Alifantis. Daca va culcati tarziu, va treziti devreme sau lucrati la schimbul de noapte si va plictisiti, puteti vedea un preview de o ora pe HBO Romania joi, 19 ianuarie, la ora 5:00 AM.

  Va asteptam asadar la Fabrica pentru primul concert din 2012 al trupei byron: vineri, 20 ianuarie, de la ora 22:00. Si sa fiti pe faza cu o camera foto sau ceva, in caz ca zariti silueta vreunui porc printre stelele de pe cer.

  byron:

  Dan Byron – voce, flaut, chitara acustica

  6fingers – clape, chitara acustica, voce

  Costin Oprea – chitara electrica

  Dan Georgescu – bass

  Vlad Bolborea – tobe