Viky Red lanseaza videoclipul celui mai nou single al sau – „Fã-mi tot ce vrei”

  0
  Viky Red lanseazã astãzi videoclipul celui mai nou single al sãu – Fã-mi tot ce vrei. Piesa are un stil diferit de cel cu care ne-a obișnuit artistul pânã acum iar videoclipul este unul pe mãsurã. 
   
  Regizat de cãtre Iulian Moga, videoclipul piesei „Fã-mi tot ce vrei” emanã senzualitate. Astfel, Viky Red ne aratã o laturã nouã a sa, plinã de sex appeal. Artistul reușește, cu ajutorul vocii și a versurilor incitante, sã îndeplineascã fanteziile unei femei provocatoare care are parte de un concert Viky Red doar pentru ea. 
   
  Fã-mi tot ce vrei este o piesã dedicatã tuturor celor care aprecieazã și cãrora  le place sã petreacã timp în doi, care știu sã se distreze și care gãsesc mereu timp pentru câteva momente de intimitate. Printr-un sound cu totul nou și cu versuri ce fac trimitere la un cadru senzual, Viky Red a ales ca în aceastã varã sã le pregãteascã ceva special fanilor sãi. 
   
  Fã-mi tot ce vrei este cel de al treilea single lansat de Viky Red în acest an. Piesa a fost compusã de Viky Red și Vlad Manolache, iar producþia piesei a fost realizatã de Viky Red și Alex Cotoi la Fonogram Studios. Videoclipul poate fi urmãrit pe canalul de YouTube al artistului. 
   
  Pentru mai multe detalii despre melodie și activitatea artistului puteți accesa pagina sa oficialã de Facebook – https://www.facebook.com/vikyred. Viky Red este artist Fonogram Studios. Mai multe detalii despre Fonogram Studios gãsiți pe pepagina oficialã de Facebook a studioului, https://www.facebook.com/FonogramStudios.