Vladimir Draghia lanseaza documentarul „Ecuad’Or”

  0
  Ecuad’Or Ecuad’Or este un film cat se poate de independent si, mai mult decat orice, romanesc! Documentarul conceput ºi realizat de Vladimir Drãghia o adevarata incursiune prin culisele vietii, pe care fiecare tanar trebuie sa o parcurga spre maturitate.
   
  Suntem invitaþi sã ne alãturãm aventurii lui Adrian, un tânãr român pe care ambiþia si un strop de nebunie l-au trimis in jungla ecuadoriana, in cautare de aur. 
  Un handycam il urmareste peste tot, ii observa activitatile, frustratrile, trairile, totul! Nu este doar un jurnal video, este o marturie rece si neprelucrata a unei lumi straine. Este o  realitate aproape fantastica. 
   
  Un tanar roman pleaca in Ecuador sa scoata aur din pamant, inarmat cu un bilet de avion, doar dus, 1000 de dolari, si nevoia de reusita. 
  Privitorul este introdus in mijlocul comunitatii de indieni Quechua, in setea de succes, in visurile care pot izvori doar dintr-o minte cruda, dintr-un spirit viu, prea tanar.
   
  Evenimentul de lansare, Ecuad’Or,  va avea loc miercuri,  19 decembrie, ora 19::00, la Diverta Baneasa.
  Vor participa 250 de invitati, presa, vedete invitate, dar si pasionati de film, iar la sfarsitul premierei se vor da autografe, poze si interviuri.
   
  Filmul va fi la vanzare pe suport dvd in lanturile de librarii Diverta, Humanitas si Carturesti, si va fi trimis la festivalurile de film de profil. De asemenea, va fi difuzat pe un post de televiziune nationala.