Liviu Teodorescu lansează “Obsesie”

0

Piesa, compusă de catre tânărul artist in propriul studio, LiTe Music, și produsă în studiourile Hahaha Production, aduce în atenția publicului povestea de dragoste, suferintă și obsesie, prin care mintea încâlcită a oamenilor solicită sentimentele pentru persoana iubită.

Obsesia te face să uiți de tine, scoate la iveala laturi ale personalității tale de care nici nu ai habar. Te face să iți dorești atât de mult să fii lângă persoana respectivă, obiectul obsesiei, încât ai face orice e nevoie. Și, culmea, la inceput totul pare o joacă, fără implicarea sufletească a cuiva. Despre asta vorbește “Obsesie”, noul meu single“, declară Liviu.

Videoclipul, in regia lui Criss Blaziny, a fost filmat într-o locație din apropierea Bucureștiului. Pentru acest proiect, artistul și-a ales o prezență feminină foarte senzuală, nimeni alta decât vloggerița Christina Ich, femeia care i-a luat mințile și l-a facut să se îndrăgostească de ea.

“Liviu Teodorescu este cu desăvârșire cea mai bună voce masculină pe care noi o avem. Am fost foarte fericită când am primit propunerea să filmez alături de el. Liviu este un băiat talentat, alături de care am lucrat foarte bine, este un adevărat profesionist. Da, trebuie să recunosc, am facut o “Obsesie” pentru aceasta piesă!” a declarat Cristina Ich.

În videoclip, uimește prin talentul ei, contorsionista Andreea Tucaliuc, cea care a scos în evidență metafora minții, greu de descifrat. La numai 13 ani, Andreea se lauda cu multe trofee si cu foarte multe reusite. In spatele succesului ei stau foarte multe ore de antrenament, sacrificii si perseverenta, fiind un exemplu demn de urmat pentru copiii de varsta ei.

Clipul este regizat de Criss Blaziny și a ieșit mai mult decât ne-am imaginat. Imaginea este super fresh și scenariul, gândit de Blaziny împreună cu Vlad Pârvulescu, valorifică perfect ideea piesei. Contorsionista Andreea Tucaliuc și mișcările ei care te lasă cu gura căscată, sunt metafora pentru mintea încâlcită și greu de înțeles a unui om care are o obsesie. Nu în ultimul rând, Cristina ICH este obsesia perfectă și m-am bucurat enorm că a acceptat sa apara in clip. Este greu să stai cu Cristina mai mult de 10 minute în cameră și să nu faci o obsesie pentru ea“, adauga Liviu Teodorescu.

Criss Blaziny spune ca a fost inspirat de la bun inceput de piesa “Obsesie”, iar colaborarea cu Liviu Teodorescu a fost una placuta si extrem de usoara: “M-a sunat Liviu și m-a invitat la el la studio să vorbim despre un clip. La studio l-am cunoscut pe Vlad Pârvulescu si el era plin de idei, el a avut ideea cu glitterul si tot el s-a gândit la contorsionistă si la Cristina Ich…. Dar la Ich ma gândesc și eu de ceva timp, așa că m-am bucurat că o sa fie in clip. Ea dă bine oricum în orice situație. Poți să o pui să facă chirpici în haine murdare și tot e mișto. Liviu este super de treabă și nu aveam cum să nu facem ceva bun. El își produce și scrie singur piesele așa că știe ce vrea!”

Liviu Teodorescu a facut o traditie din colaborarile cu vloggeri si bloggeri. Pentru cele mai recente proiecte, artistul a colaborat cu două dintre cele mai populare femei din online-ul românesc. La piesa “Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, iar pentru piesa “Fanele”, a făcut un featuring cu Laura Giurcanu.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzical o data cu aparitia la emisiunea de talente “Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio de productie muzicala, LiTE Music. <Gelos>, <Esti Piesa> sau <Tarziu> sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube. Single-ul <Cine M-a Pus> are peste 11 milioane de vizualizari si a ajuns rapid in top 10 cele mai difuzate melodii din Romania. Recordul absolut de vizualizari l-a doborat cu super-piesa <Fanele> in colaborare cu Dorian Popa si Laura Giurcanu, peste 24 de milioane in 3 luni de cand a fost lansata.

Single-ul este disponibil online pentru streaming si download.