Legendarul Alain Delon, cucerit de actrița cu cei mai frumoși ochi din Romania!

0

Oglindă, oglinjoară, cine este actrița cu cei mai fumoși ochi din țara? Participarea Manuelei Harabor la cea mai recenta ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania a devenit cea mai frumoasă și emoționantă experiență din viața actriței.

În timpul unui eveniment organizat pentru omagierea întregii activități a celebrului sex simbol al anilor 80, Alain Delon, dintre toate privirile ațintite de către participanți asupra lui, acesta a remarcat albastrul misterios al ochilor Manuelei Hărăbor.

A urmat un dialog savuros între cei doi, actorul etalându-și celebrul șarm în fața frumoasei noastre actrițe. La finalul evenimentului au petrecut câteva momente împreuna pe parcursul carora Manuela i-a oferit un DVD cu filmul care a făcut-o celebră iar  Delon i-a sărutat mâna galant, oferindu-i un autograf.

„Cea mai emoționanta întâmplare din viața mea. Și acum, când dau timpul înapoi, pare un vis. Aș spune „Ziua în care l-am întâlnit pe Delon”. Dar el m-a descoperit în mulțime, altfel aș vorbi doar de ziua în care l-am văzut pe Alain Delon”, a scris actrița pe pagina personală de Facebook.

Sursa foto: Antena 1