Ecaterine lanseaza piesa „Ma Mint”

0
Ecaterine

Ecaterine a inceput anul 2018 cu un nou single: ”Ma mint”. Fiind rezultatul unei colaborari intre Cat Music si Young Spirit Records, piesa este compusa de catre artista impreuna cu Dumitru Bodarev. Locul de productie al piesei este studioul Young Spirit Records. Videoclipul este produs de catre Anghel Brothers Studio. “Ma mint” reprezinta prima piesa compusa integral de catre Ecaterine.

“Dimitri a luat chitara, m-a ghidat, m-am asezat in fata microfonului, mi-am pus castile pe urechi si linia s-a imprimat. Voiam un text care sa para simplu la prima vedere, dar, in esenta, complex, sa spuna mult, dar in putine cuvinte“, declara Ecaterine.

”Ne iluzionam, ne indragostim, ne hranim cu sentimente sintetice, ne daruim sufletul, uneori constienti de faptul ca vom suferi. Toti, macar o data in viata, ne-am mintit pe noi sau pe mama sau pe cei apropiati ca ne e bine… De aceeea recomand, gustati-va cuvintele, înainte de a le spune persoanei dragi”, continua Ecaterine

Pana in momentul de fata, artista a lansat single-uri precum “Phoenix”, “Flacari de rai”, “Chiky Lala”, “Zi cu Soare”. In ceea ce priveste colaborarile, putem enumera DJ Sava si Dimitri.  Ecaterine face parte si din proiectul “Human” cu care a lansat deja “Aripi de sticla”, “Inimi sincronizate” si “You”. In vara, artista impreuna cu Dimitri a lansat piesa “LaLaLa“.