Juxebox si Bella Santiago sunt pregatiti pentru finala Eurovision Romania

0
Jukebox & Bella Santiago

Jukebox si Bella Santiago sunt printre cei 15 finalisti ai Eurovision Romania 2018. Acestia au fost alesi pe primul loc, cu maximum de punctaj oferit de juriul competitiei. Duminica , pe 25 februarie, vor participa la finala Eurovision Romania 2018, acestia avand numarul de concurs 12. Finala va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, urmand sa fie transmisa in direct pe TVR1.

Colaboratorii au inregistrat aceasta piesa in mai multe limbi. Printre acestea putem enumera: engleza, spaniola, tagalog, portugheza, rusa si maghiara. Au facut acest lucru pentru ca mesajul lor sa fie inteles de un numar cat mai mare de ascultatori, dar si pentru a transmite energia lor celor de peste hotare. Ca si genuri muzicale imbinate in cadrul acestui single, am putea evidentia pop future bass si anumite influence rock. Mesajul pregnant al acestui single indeamna la unitate si comunicare intre oameni. Pentru a-i vota tot ce trebuie facut este ca, dupa “Start Vot”, sa trimiteti un sms cu textul “12” la numarul de telefon 1264 (tarif 0,4 eur + tva). Romania va fi reprezentata la Eurovision 2018 de concurentii alesi exclusiv de public.

“Sunt foarte emotionata inainte de finala si sunt entuziasmata in acelasi timp pentru ca stiu ca duminica este ultima data cand voi canta aceasta piesa la Eurovision Romania. Sper ca publicul va vota cu sufletul si va alege cantecul si prestatia in care artistii vor da totul pe scena in acea seara”, declara Bella Santiago.

„Avem emotii. E normal sa avem, pentru ca suntem artisti. Am muncit mult ca #AuziCumBate sa ajunga la cat mai multi oameni, iar ei sa voteze asa cum le spune inima. Sa canti pe scena mare a finalei internationale Eurovision este o onoare pentru orice artist. De asemenea, sa reprezinti Romania este o responsabilitate imensa pentru orice artist roman. Pe de alta parte, este un vis pe care ne-am dori sa il transformam in realitate, iar versurile piesei ne dau curaj: «Totul e posibil, de la vis, la realitate!»”, adauga Alex Vasilache.

Jukebox este una dintre cele mai populare trupe din Romania. Acestia au peste 15 ani de activitate si peste 1600 concerte live. Acestia au lansat a lansat trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” si “Picuri de rai”) si 8 single-uri. Anul trecut, Bella Santiago a devenit noua solista a trupei, iar single-ul “Vocea ta” a fost primul produs al acestei colaborari. Bella, inca de la frageda varsta de 12 ani, a urmat cursuri de muzica. La 15 ani sustinea concerte publice si private in Filipine, Malaezia si Taiwan. In 2016, frumoasa filipineza a ajuns pana in finala concursului “Romanii au talent” si s-a facut remarcata prin show-ul energic si vocea puternica. Aceasta performanta a fost rampa de lansare pentru tanara cantareata. Inceputul anului 2017 a venit cu primul single si videoclip din cariera solo, “Unpredictable”, piesa produsa in studiourile HaHaHa Production.