JJ vs Dennis Ferrer – (I heard you say) Hey Hey

0

JJ a lansat astazi pe site-ul sau oficial un remix al hitului „(I heard you say) Hey Hey” (Dennis Ferrer). Acesta a fost realizat de Karie de la HaHaHa Production si va fi inclus pe mixtapeul „Stars and Stripes”. De pe acesta a mai lansat si single-ul „Real Slow” realizat de Agresiv – amandoua pot fi ascultate si descarcate gratuit de pe JJmusiconline.com .

Am atasat coperta single-ului (realizata de echipa GFX design – care a facut si site-ul ei oficial) iar piesa o puteti embedui de pe contul Okapi Sound de YouTube: youtube.com/user/OkapiSoundOfficial

Artista a colaborat la mixtapeul pe care se pregateste sa-l lanseze in aceasta vara cu Okapi Sound si HaHaHa Production.

JJ s-a nascut la Hunedoara, insa a copilarit in SUA si la 15 ani s-a mutat inapoi in Romania, in Bucuresti. Il cunoaste pe Mitza (Agresiv) in 2003 si astfel ajunge sa colaboreze cu Okapi Sound. Este cunoscuta in special pentru featuringul cu Maximilian si Villy la piesa „Pe langa telefon” si pentru „Go Crazy” (al carei videoclip il puteti urmari pe site). Pe langa mixtapeul pe care se pregateste sa-l lanseze, ea lucreaza in paralel si la albumul sau de debut: „Fear of happiness”.