Matteo a provocat o intreaga nebunie in China cu hitul “Panama”

0

Matteo a provocat o intreaga nebunie la mii de kilometri departare, in China, cu hitul “Panama”, reusind sa devina una dintre cele mai cautate si mai vizualizate piese.

Single-ul sau a reusit sa ajunga in Top 100 al cautarilor in China, ocupand chiar si locul 1 pe Shazam.
Link coregrafii:
https://youtu.be/CGZVUkqEo9s
https://youtu.be/SoQkkDlNkd8

Fenomenul ce a provocat aceasta frenezie este intitulat “panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde pot fi gasite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de catre profesionisti sau amatori, de asemenea. Asadar, un nou curent a luat nastere pe retelele de socializare, fapt ce a provocat cresterea vizualizarilor melodiei intr-un numar semnificativ.

Matteo a cucerit, de-a lungul timpului, topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale”, “Gandesc cu voce tare”, “Amandoi”, “Mi-e bine” (alaturi de Lidia Buble) sau “Buna, Marie!” (feat. Uddi), cel mai recent hit, care a adunat in 3 luni peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube si a devenit salutul verii.

Dupa hitul “Buna, Marie”, Matteo a surprins din nou, cu o piesa super-catchy “Dar-ar naiba / Racatan” si o colaborare inedita, alaturi de Keed (Satra B.E.N.Z.) si Gabi Bagu.