Moby a lansat albumul Reprise

0

Moby, unul dintre pionierii muzicii electronice, a lansat albumul “Reprise”. Proiectul va relua cele mai mari hit-uri din cariera de 30 de ani a lui Moby. Impreuna cu ajutorul Budapest Art Orchestra, Moby ofera un aer nou celor mai importante melodiidin catalogul sau, cu aranjamente muzicale noi pentru orchestra si instrumente acustice. Pe album sunt prezenti Alice Skye, Amythyst Kiah, Apollo Jane, Darlingside, Deitrick Haddon, Gregory Porter, Jim James, Kris Kristofferson, Luna Li, Mark Lanegan, Mindy Jones, Nataly Dawn, Skylar Grey, Jim James si Víkingur Ólafsson.

Impreuna cu albumul, Moby va lansa si un documentar, “Moby Doc”, acesta va fi disponibil in cinematografele din New York si Los Angeles, cat si pe platformele de streaming, Apple si Amazon. Artistul a aparut la The Late Late Show With James Corden, unde a interpretat piesa “Natural Blues”, impreuna cu The Pacific Northwest Ballet Orchestra si Apollo Jane.

Documentarul este regizat de Rob Bralver. “Moby Doc” va fi narat chiar de Moby si va prezenta viata lui, de la trupele punk pana la succesul din topuri, de la problemele de adictie la viata vegana. In film vor aparea interviuri de la David Lynch si David Bowie, dar si momente inedite si nemaivazute de la concertele lui Moby.

Moby este un compozitor, artist, producator, DJ, activist si fotograf, cu o multime de discuri de platina in toata lumea, acumuland in cariera sa peste 20 de milioane de albume vandute global, dar si 8 piese in Top 10 Billboard Dance Club Songs. Este cunoscut si pentru ajutorul umanitar oferit de-a lungul timpului. Moby este autorul a 4 carti si detine si o colectie de fotografii.

Albumul poate fi ascultat aici.