„Oare o sa-ti amintesti?” Noul single semnat de Andreea Olaru si Robert Toma

0
Andreea Olaru

Vocea Romaniei a fost rampa de lansare pentru Andreea Olaru. Acum, artista doreste sa-si faca simtita prezenta in industria muzicala cu primul ei single, “Oare o sa-ti amintesti?”. Acesta a fost realizat in colaborare cu Robert Toma.

Piesa “Oare o sa-ti amintesti?” este destinata tuturor persoanelor care au nevoie de putina alinare. Fie ca vorbim de o relatie de iubire sau de una de prietenie. Colaborarea dintre Andreea Olaru si Robert Toma va fi, cu siguranta, melodia preferata a persoanelor ravasite de amintiri.

Sentimentul de “lipsa”, alaturi de imposibilitatea de reconciliere cu persoana iubita, te transpune intr-o stare greu de inteles pentru cei care nu au trecut prin asa ceva. Cu totii avem nevoie de vise cu ochii deschisi, de imbratisari lungi, de emotii exprimate prin atingeri tandre. Avem nevoie de speranta indiferent de destinatie, drumul va fi parcus in doi.

Povestea din spatele clipului “Oare o sa-ti amintesti?” este compusa din doua planuri paralele, respectiv iubire si amintiri. Videoclipul este regizat de catre Spoiala Brothers. Ca si compozitori putem aminti: Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonica si Andreea Olaru, in studiourile DeMoga Music.

Andreea Olaru
Andreea Olaru

Frumusetea Andreei Olaru nu poate fi negata, iar vocea ei mladioasa reuseste sa surprinde la fiecare interpretare live. Andreea s-a nascut in  Botosani, iar pasiunea si talentul pentru cantat le-a descoperit la 6 ani. Cu toate acestea, ea nu a fost indrumata catre muzica, ajungand sa devina absolventa a facultatii de drept. Odata cu acest prim single, suntem increzatori ca va deveni o cantareata de referinta a industriei muzicale autohtone.

Robert Toma, cu a sa voce, vine in completarea piesei pentru a ajuta la transmiterea mesajului melodiei, el reprezentand prezenta masculina a acesteia. Robert a devenit cunoscut odata cu colaborarile pe care le-a avut de-a lungul timpului si pentru calitatile lui de compozitor. Printre artistii cu care colaborat putem enumera Marius Moga, Andra, Amna, Alina Eremia, Corina, Delia si multi altii.