Jeniffer Lopez își vinde domeniul cu 17 milioane de dolari

0

Jennifer Lopez a uimit pe toata lumea când a anunțat că îsi scoate la vânzare casa pentru suma de 17 milioane de dolari. Suma poate părea imensă, insă la fel este și vila.

Jennifer Lopez si Marc Anthony au cumpărat-o in 2010, când formau un cuplu si așteptau venirea pe lume a celor doi copii ai cuplului.

Domeniul are 1600 de metri pătrați iar celebrul cuplu a plătit atunci 8,2 milioane de dolari, însă între timp, totul a fost renovat, motivul pentru care prețul s-a dublat.

Proprietatea din Beverly Hills este cu adevarat impresionanta: nouă dormitoare, 13 băi, sală de jocuri, sală de cinema cu 20 de locuri, cameră de masaj, sală de sport, studio de înregistrări, studio de dans și multe alte încăperi folosite pe post de dressing.

Agenții imobiliari sunt impresionați de schimbările făcute de vedetă, însă au recomandat să se reducă prețul la 12,5 milioane de dolari pentru a găsi un client cât mai repede.Vedeta a apelat la ajutorul unei armate de designeri de interior, însă și-a pus amprenta pe felul în care a fost amenajat întreg domeniul.

Casa poartă amprenta lui JLo, totul fiind strălucitor, dominând albul si auriul. Jeniffer se antrenează zilnic în sala de sport pe care și-a făcut-o în propria casă și de fiecare dată este supravegheată de un antrenor personal ce se deplasează în fiecare dimineața la domiciliul vedetei.

Pe lânga interioarele grandioase, Jennifer Lopez are una dintre cele mai spectaculoase piscine din Beverly Hills.

In plus, noul proprietar va deveni vecin cu Jessica Simpson, Kim Kardashian și Kanye West.